Έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα.Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ξέφυγε προφανώς μια σημαντική πληροφορία.

Ο Παυλάκης μας ενημερώνει πως έχει αποφασιστεί από πριν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν χιλιάδες νεκροί στην Ελλάδα από τον Κοροιδοιό. Μένει να μας εξηγήσει ο κύριος Παυλάκης τώρα από ποιους αποφασίστηκε και για ποιόν σκοπό.

Μέσα στο αντιεπιστημονικό του παραλήρημα ο Παυλάκης (ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη αλλά σιτίζεται από την Αμερική) έκανε και τις εξής ενδιαφέρουσες δηλώσεις:

«Ήμουν αντίθετος στο οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευτεί σαν άνοιγμα. Πρόκειται για συμβολική κίνηση, που είναι λάθος….είναι παράλογο το άνοιγμα της εστίασης»

Στην ερώτηση

του δημοσιογράφου γιατί οι ΗΠΑ δεν ακολουθάνε τόσο αυστηρά μέτρα ο Παυλάκης απάντησε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ΗΠΑ γιατί έχει….προβλήματα η Ελληνική οικονομία»

Επίσης να σας θυμίσουμε πως ο Παυλάκης είναι ο γιατρός που έχει (ανισόρροπα) δηλώσει πως στην Ελλάδα πρέπει να θυσιάσουμε το Πάσχα για να περάσουμε καλά το καλοκαίρι.Από αυτές τις δηλώσεις μπορούμε να υποθέσουμε πως κάποιο…μαγικό χεράκι αποφασίζει που θα υπάρχουν θάνατοι από κοροιδοιό αναλόγως δυνατής ή αδύναμης οικονομίας.

Δείτε το βίντεο:capnews.me

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_9618.html
https://xeirobombidida.blogspot.com/2021/03/blog-post_71.html

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Diet Plan for Weight Loss. A healthy eating plan gives your body the nutrients it needs every day while staying within daily calorie goal for weight loss.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασχαλης Αγεραστος paokfc.gr https://www.cowboysindians.com/2016/04/the-truth-about-george-armstrong-custer/ Trog Bangster general Paschalis Custer 1926 metrosport.gr med.uoa.gr 🇬🇷 4-HPR vs Paschalis Kamora  policia.es The Boogiemañ cobra Paschalis Kamora - Alma de Judas cobra Paschalis Kamora - Alma de Cain vs Bulgar Kamorain http://epanosifi.blogspot.com Mητρουβρις Πασχαλης Χριστυβρις 1926 metrosport.gr Ακανθοπληξ Τεκνοκτονος cobra Paschalis Kamora - Ψευδαιας Aισχριων 1926 https://www.cup.gr/book/kvantomichaniki-i/ Δ.Υ. ΠΑσχΟΣ Κυματεορθιος metrosport.gr ηγετης των απορ   https://www.velvetundergroundmusic.com/ Niko vs Bulgar Kamoraico 1926 metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή