Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει σχεδόν έρθει, αλλά δεν το βλέπουν ακόμα όλοι...






Καλώς ορίσατε στον Νέο κόσμο που μέχρι τώρα νομίζατε πως είναι ένα παραμύθι...! Θα ζούμε σε καραντίνα μέχρι να εμβολιαστούμε;


Οι επαφές των ηλικιωμένων με το περιβάλλον τους στην Ευρώπη θα πρέπει να παραμείνουν περιορισμένες τουλάχιστον έως τα τέλη του χρόνου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, προειδοποιεί η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε σημερινή της συνέντευξη.


«Χωρίς εμβόλιο θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές των ηλικιωμένων», ιδίως όσων φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας, τονίζει η φον ντερ Λάιεν στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Bild.


«Το γνωρίζω πως είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι βαριά, όμως είναι ένα ζήτημα ζωής, ή θανάτου. Θα πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί», προσθετει.


Φυσκά κάθε χώρα, όπως και η Ελλάδα,
εφόσον έχει διαφορετικό αριθμό κρουσμάτων και η διασπορά της νόσου εξελίσσεται διαφορετικά, θα ενταχθεί σε αυτή τη Νέα Εποχή με διαφορετικό ρυθμό, όμως ας δούμε για παράδειγμα τι συμβαίνει στη Βρετανία.



Ακολουθεί άρθρο σε απόδοση



Πηγή: thebigtheone



Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση



Σύμφωνα με τις εισερχόμενες αναφορές, οι Βρετανοί θα ζουν με περιορισμούς καραντίνας μέχρι να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί να πάρει "περίπου 18 μήνες", σύμφωνα με τη thesun.co.uk: . Αυξάνονται σταδιακά οι αυστηρότεροι περιορισμοί, αλλά ορισμένοι, όπως η απομακρυσμένη εργασία και η απομόνωση, εάν έχετε συμπτώματα του ιού, θα παραμείνουν με τη μια ή την άλλη μορφή του επόμενου έτους.


Οι επιστήμονες λένε ότι η ανακάλυψη του εμβολίου είναι η μόνη πραγματική «στρατηγική εξόδου» από την κρίση, που σημαίνει ότι η χώρα θα πρέπει να προσαρμοστεί στα «νέα πρότυπα», σύμφωνα με τις εκθέσεις της Daily Mail. Σύμφωνα λοιπόν με την Daily Mail, οι επιστήμονες αναμένουν ότι η ανάπτυξη του εμβολίου θα διαρκέσει 18 μήνες, και ορισμένοι περιορισμοί θα συνεχιστούν μέχρι να αναπτυχθεί το φάρμακο.


Σε άλλο site, ένας κυβερνητικός εμπειρογνώμονας επιβεβαίωσε έμμεσα αυτές τις πληροφορίες. Σε συνέντευξή του στο The Telegraph, είπε ότι τα κοινωνικά μέτρα διατήρησης απόστασης μεταξύ των ανθρώπων ίσως χρειαστεί να παραμείνουν σε ισχύ «απεριόριστα» όσο η χώρα συνεχίζει να κρατά τον ιό υπό έλεγχο. Ίσως το τελευταίο που θα αρθεί θα είναι να επιτραπούν μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις, και φυσικά εκείνοι που είναι ευάλωτοι στον ιό θα κληθούν να παραμείνουν στο σπίτι.

Κατά την ανακοίνωση των πρώτων δύο εβδομάδων καραντίνας, γνωρίζαμε ότι η καραντίνα εισάγεται για αόριστο χρονικό διάστημα και με διατάγματα για την «επέκταση» της, η εκάστοτε κυβέρνηση απλά θα κερδίζει χρόνο. Δηλαδή, επί της ουσίας δεν μπορεί να γνωστοποιηθεί η είδηση ​​ότι η παγκόσμια καραντίνα έχει οριστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο, και ίσως ακόμη και για πάντα. Στο εγγύς μέλλον θα φανεί κάτι τέτοιο:


Η κλειδαριά είναι μόνιμη...ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ εταιρείες θα μπορούν να υπάρχουν από τώρα και στο εξής.


Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πλέον σταθερή...όλες οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις θα γίνοονται στο Διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Facebook απέκτησε την εταιρεία Oculus Rift VR και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Elon Musk αναπτύσσει μια διεπαφή υπολογιστή για τον εγκέφαλο με τη Neuralink.


Ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο μιλούν για «κοινωνική απόσταση» είναι ότι το σύστημα παρακολούθησης τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη του 5G απαιτεί την απόσταση μεταξύ των ανθρώπων να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν πλήρως τους πάντες.


Αυτό είναι ένα γνωστό πρόβλημα στον κόσμο της τεχνολογίας με συστήματα εντοπισμού για τους ανθρώπους, λόγω των οποίων η πυκνότητα πλήθους προκαλεί την απομάκρυνση του AI και έχει προβλήματα με τον εντοπισμό ατόμων σε μεγάλες ομάδες. Χρησιμοποιούν τακτικές «αποτοξίνωσης» για να ωθήσουν τους ανθρώπους σε συμπεριφορές ώστε το σύστημα AI να εντοπίζει με ακρίβεια όλους.


Η σημερινή οικονομία, που βασίζεται στο χρέος,
θα επιτραπεί να καταρρεύσει εντελώς, και το παγκόσμιο κλείδωμα – καραντίνα λόγω του κορωνοϊού θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να πραγματοποιηθεί αυτό. Ένα διαφορετικό οικονομικό σύστημα είναι ήδη έτοιμο να το αντικαταστήσει και αυτό θα είναι 100% ψηφιακό νόμισμα.


Το Universal Basic Income, κάτι σαν Παγκόσμιος Βασικός Μισθός, θα είναι διαθέσιμος ΜΟΝΟ σε όσους έχουν εγγραφεί στο ψηφιακό μητρώο εμφύτευσης μέσω του εμβολίου του γνωστού Bill Gates.


Εάν δεν χρειάζεστε ή δεν έχετε τα προσόντα για να εργαστείτε σε εταιρείες που ταξινομούνται ως ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, δεν θα λαμβάνετε τον παγκόσμιο Βασικό Μισθό και δεν θα είστε σε θέση να αποκτήσετε τους αναγκαίου πόρους για την επιβίωση σας.


Αυτό είναι το σχέδιό τους, οπότε μην πείτε αργότερα ότι δεν γνωρίζατε τι έρχεται...


Αυτή είναι η θέση του κ. Covid Joker με το GLP, που δημοσιεύτηκε πριν από δέκα ημέρες . Και από εκείνη τη στιγμή, συζητείται από το κοινό με τρομερή απείχηση, καθώς η πρόβλεψη κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο αληθινή. Και τώρα, αφού η επέκταση της καραντίνας για «αόριστο χρονικό διάστημα» έχει ήδη ανακοινωθεί στους Βρετανούς, όλα αυτά που μέχρι τώρα φαίνονταν σαν ένα παραμύθι ή απλά μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας, αποκτούν πλέον μια διαφορετική βαρύτητα.


Δεν είμαστε σίγουροι ότι ο λόγος για την παγκόσμια καραντίνα είναι μόνο η Τεχνητή Νοημοσύνη, ωστόσο, το γενικό μήνυμα είναι σαφές: από τώρα και στο εξής, οι επιχειρήσεις χωρίζονται σε «βασικές» επιχειρήσεις και «μη ουσιαστικές» επιχειρήσεις. Επομένως, όλοι ενδιαφέρονται τώρα για το ερώτημα: Πως θα γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα που εκφραζει κάθε είδος επιχείρησης; Το Businessinsider.com περιγράφει με χαρά όλα αυτά:


Σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες:


Σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία
Φαρμακεία
Συλλογή σκουπιδιών.
Κέντρα υγείας ·
Καταστήματα υλικού
Σταθμοί βενζίνης και υπηρεσίες αυτοκινήτων.
Τράπεζες
Ταχυδρομεία και ναυτιλιακές εταιρείες ·
Κτηνιατρικές κλινικές και καταστήματα κατοικίδιων ζώων.
Οι αγορές αγροτών και οι τράπεζες τροφίμων.
Εκπαιδευτικά ιδρύματα με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Γεωργία και βιομηχανία τροφίμων ·
Αποθήκευση, αποθήκευση και διανομή.
Μεταφορές, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών, ταξί και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
Επιχειρήσεις που επιτρέπουν στις μεγάλες επιχειρήσεις να λειτουργούν (Ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί).


Λιγότερο σημαντικές επιχείρησες:


Θέατρα
Γυμναστήρια και εγκαταστάσεις αναψυχής.
Σαλόνια περιποίησης σώματος.
Μουσεία
Καζίνο και διάδρομοι.
Εμπορικά κέντρα
Λωρίδες για μπόουλινγκ.
Αθλήματα και συναυλίες;
Εστιατόρια και μπαρ.
Καταστήματα κρασιού.
Βιομηχανική παραγωγή που δεν σχετίζεται
με την κύρια λειτουργία.
Κατασκευή;
Καταστήματα όπλων.
Προϊόντα για το σπίτι και το γραφείο.


Ήδη τώρα βλέπουμε ότι οι προκαταρκτικοί κανόνες παραβιάζονται. Έτσι, τα κατασκευαστικά έργα που είναι δευτερεύοντα, ως έχουν, λειτουργούν παντού, ενώ τα άτομα που συνδέονται με τη μεταφορά και τη γεωργία έχουν μεγάλα προβλήματα.


Μια άλλη ενδιαφέρουσα τάση είναι τα «καταστήματα κρασιών» και τα «εμπορικά κέντρα», τα οποία καλύπτουν πολλά από τα πάντα, ξεκινώντας από μικρά καταστήματα και τελειώνει με καταστήματα λιανικής πώλησης στις αγορές. Η πώληση κάποιου είδους από αυτά σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου τα πλήθη συρρέουν σε κλειστούς χώρους, είναι δυνατή, αλλά η πώληση σε υπαίθριο χώρο ή σε ένα μικρό κατάστημα με δύο πελάτες σε ώρα αιχμής δεν είναι πλέον εφικτό...!


Αλλά τι είναι ένα σούπερ μάρκετ; Ένα σουπερμάρκετ είναι μια εταιρία, είναι ένα τεράστιο δίκτυο και τεράστια γκρουπ. Δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ που να στέκεται μόνο του και ανήκει σε ένα άτομο. Ως εκ τούτου, εάν επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο τα σούπερ μάρκετ - όλοι οι άλλοι με μικρότερες επιχειρήσεις στον ίδιο κλάδο θα πρέπει εκ των πραγμάτων να κλείσουν.


Και έτσι με όλα τα άλλα: η καταπολέμηση της επιδημίας σκοτώνει ολόκληρη τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, η οποία έχει μόνο μία θέση – να εργαστεί στο Διαδίκτυο, εάν το επιτρέπει το προφίλ της. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός με εταιρίες στο Διαδίκτυο θα είναι πολύ δύσκολος.


Ως αποτέλεσμα, σε μια παγκόσμια κλίμακα, η μεσαία τάξη κάμπτεται ελαφρώς - δηλαδή, οι άνθρωποι που είχαν μέχρι τώρα κάποια μικρή οικονομική άνεση. Μόνο εταιρίες και πλήθος ανθρώπων θα παραμείνουν, οι οποίοι θα αναγκαστούν να πηγαίνουν να εργάζονται στις επιχειρήσεις αυτές καθημερινά. Και δεν θα έχουν χρόνο για συλλαλητήρια και ταλαντευόμενα δικαιώματα. Και όχι, δεν θα προσληφθούν όλοι, αλλά μόνο όσοι έχουν το εμβόλιο + ψηφιακό εμφύτευμα.


Έτσι, όπως σωστά επεσήμανε ο κ. Covid Joker , καλωσορίσατε στο νέο κόσμο και στη συνέχεια μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/blog-post_405.html

Δημοσίευση σχολίου

28 Σχόλια

  1. en.uoa.gr χαμαιτυποις skai.gr - χαμαιτιπυο του Αλαφ Ουζου lockalliance.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ntua.gr Toπε.τοπε, ο ΕΜΠειρκος, πως εισαι Κοτσιωνης ο χαμαικρικος lockalliance.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. en.uoa.gr www.ud.dy.c.gov/nypd vs dipstick yobbo Paschalis Kamora lockalliance.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. minedu.gov.gr θρανιω vs Paschalis Kamora www.petcity.gr Kατοικοιδυο vs Paschalis Kamora www.eas.gr www.gr/eas6.nypd vs Paschalis Kamora https://www.youtube.com/watch?v=yBQy_S_k-qg&list=RDKxWFc8qXPBw&index=7 https://lockalliance.blogspot.com/ http://bgko.org/ www.es/bg.k.o.nypd vs Paschalis Kamora https://www.youtube.com/watch?v=LCUv9W0ViRc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://195.134.76.37/chemicals/chem_LSD.htm ερισηβοδεις ζεια vs Paschalis Kamora - νοσειμη vs Covid 19 en.uoa.gr nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.carabinieri.it/ Ntina Fatousi vs Paschalis Kamora www.esiea.gr  lockalliance.blogspot.com  carabinieri.it Me Lva vs Paschalis Kammora www.it/a.lia.nypd https://www.youtube.com/watch?v=C8gn-M-jEFI 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lrt.lt who malicious illiterate liar internet scavenger of Salonica called a friend of www.paokfc.gr necrophilic Netolivi Ešbučio vs necrosadist Paschalis Kamora nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sri.ro together with Passaris, yobbo Kamorassaris www.sr/i.ro.nyd vs Paschalis Kamora www.uturntouring.com/flat-worms www.au/gh/t/s.nypd vs Paschalis Kamora www.so/a.h.r.nypd vs Paschalis Kamora www.nytimes.com The sonofsam vs Paschalis Kamora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.gov.bg/en/Cabinet/Prime-Minister www.cm/r.bg.nypd vs necrosadist Bulgar yobbo Paschalis Kamora nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. amna.gr AΠΕ Lassie vs Paschalis Kamora www.nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.santana.com/ suntana vs Bulgarana aka Paschalis Kamora - o εις τριπλουν μητρουβρις https://www.youtube.com/watch?v=a6SjSLV30ZE Τihomir Ivanov vs yobbo Kamoranov nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.nietzschesource.org/ Φρειδερρικος Νιτσαι vs Stefanos Hios cia.gov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.harley-davidson.com/gr/en/motorcycles/softail-standard.html Crew Iser vs Recep Tayyip Erdogan nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://users.uoa.gr/~nektar/arts/poetry/iwannhs_gryparhs_poems.htm Recep Tayyip Erdogan nice to meet you Iωαννης Γρυπαρεις nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.facebook.com/KOS.HOSPITAL/ www.gh/k.nypd vs Paschalis Kamora nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. www.paokfc.gr 2 κειπελλα - Δ. Παρειδις vs Πασχαλη Καμορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το αρχει διττο Ταγγαρης μενω, και ο διευθυντης του https://www.presidence.pf/ περιττων Αιτης vs Paschalis Kamora med.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oxafies.com Tανοιατ Ρυποι vs Paschalis Kamora icct.nl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μισελ ντε Μοντενι - Η πραγματικη πορνη με ενοχλει λιγοτερο, ανεξαρτητε των λεξεων Πασχαλη Κοτσιωνη, που απενεργοποιησες τα σχολια, μολις εγραψε καποιος ο Νικος Tαχυονιαος, και ο Πασχαλης Μπειζιαναος - Δεδομενης της επωδου σου Π.Α.Ο.Κ. να ΄σαι και μη φοβσαι (μανες παοκτσηδων να αποκαλεις διαδικτυακες πορνες να θυμασαι) https://www.youtube.com/watch?v=4H7QqXZoDZI hellenicglotta.blogspot.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. blackwhiteteo.blogspot.com το καλο το μαυρο δεν το ΄χουμε για τον Καμοργαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. olme.gr world pillorying - Oμοτιμες Λαιμοιτομοι Μεσσηνιας vs ksipnistere.com nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. techmaniac.gr www.tc/hmnc.nypd vs Paschalis Kamora nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. chalandri.gr Gina Bach Auer vs Maria Sarafoglou bachauer.org - enwsi.gr Oλοιβειρα vs Paschalis Kamora www.bh/ghts.nypd vs Paschalis Kamora https://www.compass.com/neighborhood-guides/nyc/brooklyn-heights/https://www.youtube.com/watch?v=vYY4RtC870c www.la/dvg.nypd vs Paschalis Kamora nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή