Κυβέρνηση!! Θα Πουλάμε τα Όργανά μας για να ΞεχρεώσουμεΤο υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας βρίσκονται σε συνεννοήσεις για
την θέσπιση νόμου ώστε να μειωθούν οι οφειλέςτων μικροεπιχειρηματιών και εμπόρων προς το δημόσιο με αντάλλαγμα την δωρεά οργάνων τους. .


Με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι η τελευταία χώρα στην δωρεά οργάνων στην Ευρώπη σήμερα, το υπουργείο υγείας θέλει να δημιουργήσει μία ειδική δημόσια υπηρεσία που θα διαχειρίζεται τα όργανα που θα είναι προς μεταμόσχευση και θα παρέχονται σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.


Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το μέτρο αυτό θα είναι εθελοντικό και θα έχει μεγάλα ανθρωπιστικά αλλά και οικονομικά οφέλη για την χώρα μας. Ουσιαστικά θα δίνετε η δυνατότητα σε κάποιον οφειλέτη και μή να έχει πολλές φοροελαφρύνσεις δίνοντας όργανα και νωτιαίος μυελό.

Μάλιστα η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει και τιμοκατάλογο για κάθε όργανο που θα μπορούσε να αφαιρεθεί ή να αποσπαστεί κομμάτι του ώστε να ξέρουν οι οφειλέτες ποιό θα είναι ακριβώς το ποσό που θα διαγραφεί από τις οφειλές τους.


Το σχέδιο αυτό ακόμα είναι συζήτηση με την Ευρώπη να επικροτεί την προσπάθεια της Ελλάδας για αποπληρωμή των χρεών της προς τους ξένους δανειστές και να τονίζει πως κινείτε στην σωστή κατεύθυνση.


scoops.gr ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…