Το σατανικό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα





Σοκ έχουν προκαλέσει στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι προτάσεις της ελληνικής
κυβέρνησης για την τελική συμφωνία. Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκουν τα μέτρα πολύ σκληρά και αρνούνται να τα δεχτούν.





Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως δεν μπορεί να φέρει αυτά τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα στην γερμανική Βουλή, γιατί δεν πρόκειται να περάσουν με τίποτα, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τον χαρακτήρισε «αρσενική Θάτσερ».

Σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, καμία βουλή των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτό το σκληρό πακέτο μέτρων που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό που φοβούνται οι ηγέτες των άλλων χωρών είναι πως οι λαοί τους θα αντιδράσουν στα σκληρά μέτρα που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση για την Ελλάδα, αφού θα καταλάβουν πως έρχεται και η σειρά τους.




Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν τελεσίγραφο ως την Τετάρτη το βράδυ στην ελληνική κυβέρνηση, ώστε να πάρει πίσω τα σκληρά μέτρα και να τα αλλάξει με πλούσιες παροχές σε όλους τους Έλληνες και δωρεάν διακοπές δυο μηνών στην Καραϊβική.

Αν η ελληνική κυβέρνηση δεν πάρει πίσω τα σκληρά μέτρα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες απειλούν να πετάξουν την Ελλάδα έξω από την Ευρωζώνη, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βγουν οι δικές τους χώρες από την Ευρωζώνη και να είμαστε εμείς οι Έλληνες οι μόνοι που Μένουμε Ευρώπη.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι σατανικός, αφού πρότεινε πάρα πολύ σκληρά μέτρα, ώστε να αναγκάσει τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να τα απορρίψουν.

Ο κ. Γιούνκερ είπε ακόμα πως, όταν η ελληνική κυβέρνηση συνειδητοποίησε πως οι αρχικές της προτάσεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές, αποφάσισε να προτείνει πάρα πολύ σκληρά μέτρα για τους Έλληνες, για να φέρει σε δύσκολη θέση τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες που δεν μπορούν να τα δεχτούν, γιατί θα ανατραπούν οι κυβερνήσεις τους.

Το ελληνικό μυαλό μίλησε και πάλι.



























Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_194.html#ixzz3dt54GVIy

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια