Αυτό που Περιμένουν να Συμβεί Τέλη 2018 με Αρχές 2019 δεν είναι καλό







Αυτό που Περιμένουν να Συμβεί Τέλη 2018 με Αρχές 2019 δεν είναι καλό –
Γράφει ο Σπύρος Μακρής


Όσοι ασχολούνται με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά ειδικότερα παγκοσμίως, θα έχουν ενδεχομένως αντιληφθεί ότι κάτι δεν στέκει και πολύ καλά στη θέση του.

Μπορεί αυτό που ακολουθεί παρακάτω να εκληφθεί ως μία θεωρία συνωμοσίας, αλλά είναι στο χέρι του καθενός να κρίνει και να ψάξει.
Το 2017, ο Bill Gross, δήλωσε ότι «το οικονομικό μας σύστημα είναι σαν ένα φορτηγό νιτρογλυκερίνης σε ανώμαλο δρόμο», ενώ το Epic Economist φαίνεται να συμπληρώνει ότι «Ένα παραπάτημα θα μπορούσε να ανατινάξει τα πάντα».


Σύμφωνα με τους Financial Times, «είναι όλο και πιο σαφές ότι η παγκόσμια νομισματική πολιτική έχει βρεθεί σε μια παγίδα ως αποτέλεσμα του χρέους (που είναι) δικής της δημιουργίας. Η συνέχιση της τρέχουσας νομισματικής πορείας είναι αναποτελεσματική και όλο και πιο επικίνδυνη».


Τον Αύγουστο του 2018 ο Λόρδος Jacob Rothschild, ο πατριάρχης της οικογένειας των των τραπεζών υπό την εξουσία του, φαίνεται επίσης να ανησυχεί όταν αναφέρεται στα επίπεδα των «δυνητικά καταστροφικών» προβλημάτων της παγκόσμιας οικονομίας και φαίνεται να προειδοποίησε ότι μπορεί να συνεχίσει να επιδεινώνονται από την άνοδο των επιτοκίων και της νομισματικής πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία έχει εξαντλήσει τη ρευστότητα του δολαρίου παγκοσμίως.

Τον Μάρτιο του 2015 σε μια συγκλονιστική ομιλία
του, πρώην αξιωματούχος του Καναδά, ο Paul Hellyer προειδοποίησε με ανησυχία ότι το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ένα γιγαντιαίο σύστημα που υλοποιείται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ή όπως ο ίδιος την αποκαλεί: Η «Μαφία των Χρημάτων» (The Money Mafia: A World in Crisis).

Σύμφωνα με τoν Hellyer, οι ΗΠΑ πρέπει να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να τερματίσουν τους ιδιωτικούς τραπεζίτες και στο μονοπώλιό τους να εκτυπώνουν ψεύτικα χρήματα. Αντ’ αυτού θα πρέπει να επιστρέψουν τη δύναμη η οποία ανήκει στους ανθρώπους.

«Πλούσιοι και φτωχοί, έχουμε μερικούς μήνες, όχι χρόνια, για να αλλάξουμε την πορεία πριν είναι πολύ αργά. Η επιλογή είναι δική μας. Είμαστε αυτοί που προορίζονται να γράψουν τη δική μας ιστορία».


Στο βιβλίο In the Shadows of a Presidency του Daniel Estulin, που βγήκε τον Ιούλιο του 2018, φαίνεται να υποστηρίζεται ότι είμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης και ότι υπάρχουν δύο ανταγωνιστικά μπλοκ που «ανταγωνίζονται» για να επιτευχθεί η ηγεμονία της παγκόσμιας δύναμης.

Μέχρι στιγμής αυτές οι δύο ομάδες μοιράζονταν τον κόσμο μεταξύ τους επειδή υπήρχαν αρκετοί πόροι για όλους. Αλλά τώρα, με την κατάρρευση που βλέπουμε, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για όλους και μόνο μία ομάδα μπορεί να επιβιώσει.

Είναι ολοφάνερο, για όσους θέλουν να καταλάβουν, ότι υπάρχει κάποιο παιχνίδι που παίζεται και συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό.
Είναι καιρός η ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να τα σταματήσει όλα αυτά.

Το πρόβλημα του χρέους είναι τόσο μεγάλο που θα οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση πρωτοφανών διαστάσεων.


Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από μερικά οικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτή η κατάρρευση θα μπορούσε να συμβεί έως τα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

Πέρα από τα καθησυχαστικά λόγια που μπορεί να ακούμε, ή τις τυχών διαψεύσεις, μόνο αυτοί που γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, ξέρουν πότε ακριβώς θα γίνει αυτή η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση – εφόσον, φυσικά, γίνει όπως όλα δείχνουν είτε γιατί συμβαίνει πραγματικά, είτε γιατί θέλουν να φοβίσουν τον κόσμο, μέσα από τις καταστάσεις που δημιουργούν και δημιουργούνται.
diadrastika.com

https://hellas-now.com/ayto-poy-perimenoyn-na-symvei-teli-2018-me-arches-2019-den-einai-kalo/

  https://kyklwpas.blogspot.com/2018/11/2018-2019.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια