Το βίντεο σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ, για όσους δεν το είδατε









Το βίντεο σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ, για όσους δεν το είδατε που δεν θα παίξει σε κανένα συστημικό ΜΜΕ ...







Βέβαια κάποιοι πράκτορες όπως τα Ellinika hoax θα το βγάλουν μούφα αλλά δεν πειράζει... τα καταλαβαίνουμε τα "παιδία" (σαν φοιτητές!!!) που χρείαζονται το χαρτζιλικακι τους (χριστούγεννα είναι ...) από τους "κυβερνώντες".













Είναι πολλά τα λέφτα βλέπεις και μερικοί πουλάνε και την μάνα τους γι αυτά...! Σωστά πρακτοροhoxakia!!!












ΥΓ: Πολλά σας τα έχουμε μαζεμένα ...συνεχίστε μέσα από την βλακεία σας να δίνετε στοιχεία και να εκθέτετε το λιγοστό μυαλό σας...













ΥΓ2: Το γνωρίζουμε ότι δεν πιστεύετε τίποτα αλλά ημέρες που είναι χρόνια πολλά με ευχές να σας φωτίσει ο θεός να βγείτε από την πλάνη.




http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_7405.html

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Σκορπάτε το μίσος, εσείς που δείχνετε αυτό το βίντεο, εσείς που μισείτε οτιδήποτε δεν είναι "Χριστιανικό". Είδαμε και με τους "Χριστιανούς" την κατάντια μας. Το θέμα είναι πολιτικό κι όχι θρησκευτικό.
    Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια της "δημοκρατίας" θα θελήσετε να επιβάλλετε κάποιους όρους. Ποιοι θα είναι αυτοί οι όροι; Κελιά για τους "μουσουλμάνους"; Επιστροφή τους στις πατρίδες τους;
    Δείτε το κι αλλιώς: Αν οι μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται ταχύτατα από τους χριστιανούς, ασφαλώς κάποια στιγμή θα επικρατήσουν.
    Είναι οι νόμοι της φύσης: Ο ισχυρότερος υπερνικά τον πιο αδύναμο.
    Ας λύσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι "άλλοι" χριστιανοί στην Ευρώπη (βλέπε Γερμανία, βλέπε Αμερική) και μετά θα κάτσουμε να σκεφτούμε ποιος είναι ο εχθρός!
    Ποιος είναι λοιπόν, ο εχθρός; Αυτός που επιβουλεύεται την θρησκεία μας ή αυτός που επιβουλεύεται την ίδια μας τη ζωή, την πατρίδα μας, τον πολιτισμό μας, το μέλλον των παιδιών μας;
    Ας βάλουμε τις προτεραιότητες σε μια σειρά! Πρώτα η πατρίδα μας να ανήκει σε μας, μετά το μέλλον των παιδιών μας κι έπειτα η θρησκεία που δεν έχει προσφέρει κάτι καλό μέχρι τώρα. Μόνο σκοταδισμό επιβάλλει η ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία στους Έλληνες.
    Κάντε κάτι θετικό: αφήστε τους αλλόθρησκους να λατρεύουν τους θεούς τους και επικεντρωθείτε στο σήμερα και στο τώρα! Δείξετε αλληλεγγύη στους συμπολίτες σας, στο γείτονα, στον συγγενή και στον φίλο! Με μικρά, αλλά αποφασιστικά βήματα... Κι όχι άλλο "φασισμό". Τον έχουμε φάει με το κουταλάκι, δεν αντέχει τόσο μίσος ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αλλάξεις πλευρό και μου κρυώσεις, προοδευτικό μου παιδί. Αναφερεις στο κειμενο σου: °°Είναι οι νόμοι της φύσης: Ο ισχυρότερος υπερνικά τον πιο αδύναμο°°, και εγώ που νόμιζα ότι στην Ευρωπη του διαφωτισμού υπερνικά το δίκαιο και η δημοκρατία.
      Και μετά μιλάς εσυ κατά του φασισμού,... Λαμογιο, θολοκουλτουργιαρη.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ xeimona το ρεύμα που εξυπηρετεί με τις απόψεις σου ονομάζεται φωταδισμός. Διάβασε σε παρακαλώ την βιογραφία του χοτσίς του τελευταίου αρχηγού των Απάτσι. Κάτι τέτοια έλεγε. Εις μάτην ο Τζερονιμο προσπαθούσε να τον πείσει για την επερχόμενη χολέρα των αποίκων.Οσο Γι την ορθόδοξη πίστη μας έχεις δίκιο. Αυτή φταίει που σήμερα δεν είμαστε Τούρκοι μουσουλμανοι αλλά μέτοχοι της πιο φωτεινής και ελεύθερης παράδοσης.Μπορεις αγόρι μου να ζήσεις χωρίς ελευθερία? Γιατί η επιλογή δεν είναι ανοιχτό μυαλό η σκοταδισμός η επιλογή είναι Ευρώπη της ελευθερίας της σκέψης η Ευρώπη της μαντήλας και της Σαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ xeimona το ρεύμα που εξυπηρετεί με τις απόψεις σου ονομάζεται φωταδισμός. Διάβασε σε παρακαλώ την βιογραφία του χοτσίς του τελευταίου αρχηγού των Απάτσι. Κάτι τέτοια έλεγε. Εις μάτην ο Τζερονιμο προσπαθούσε να τον πείσει για την επερχόμενη χολέρα των αποίκων.Οσο Γι την ορθόδοξη πίστη μας έχεις δίκιο. Αυτή φταίει που σήμερα δεν είμαστε Τούρκοι μουσουλμανοι αλλά μέτοχοι της πιο φωτεινής και ελεύθερης παράδοσης.Μπορεις αγόρι μου να ζήσεις χωρίς ελευθερία? Γιατί η επιλογή δεν είναι ανοιχτό μυαλό η σκοταδισμός η επιλογή είναι Ευρώπη της ελευθερίας της σκέψης η Ευρώπη της μαντήλας και της Σαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή