Προσέξτε τα εξοχικά σας! Αν μπούν μέσα λαθρομετανάστες δύσκολα μπορείτε να τους βγάλετε






Μεγάλη προσοχή στις εξοχικές,η δευτερες κατοικίες σας! Αν εισβάλλουν μέσα λαθρομετανάστες πρόσφυγες κάθονται μεσα με το έτσι θέλω! Ηδη έχουμε τα πρώτα κρούσματα στην περιοχή της Χαλκιδικής οπου πρόσφυγες μπήκαν μέσα σε ερημικές εξοχικές κατοικίες,και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες!.Προφανώς υπάρχει κάποια αδηγία από το υπουργείο προστασίας του πολίτη να κάνουν τα στραβά μάτια,η πατούν επάνω στους διεθνής νόμους για τους πρόσφυγες οπου μπορούν να βρούν άσυλο και κατάλυμα και να το παραβιάσουν εάν κινδινευει η ζωή τους από κακουχία! Ο νόμος όσον αφορά τους πρόσφυγες είναι ελαστικός,και δεν προστατεύει το δικαιωμα της ιδιοκτησίας,εάν ο εισβολέας βρεί το σπίτι ακατοίκητο!

Πολλοί ιδιοκτήτες πήραν το νόμο στα χέρια τους,αλλά δεν είναι λύση η αυτοδικία!..Ελληνες είμαστε απροστατευτοι στο έλεος των μουσουλμάνων! Βρείτε τρόπο να προστατεύσετε τις περιουσίες σας!

http://www.pame.gr/ellada/1702-prosekste-ta-eksoxika-sas-an-boyn-mesa-lathrometanastes-dyskola-boreite-na-tous-vgalete.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια