Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!!!
Ο Stig Severinsen ή ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει», όπως τον αποκαλούν πολλοί, είναι κάτοχος πολλαπλών ρεκόρ στην κατάδυση.Η τεχνική του σχετίζεται με διαλογισμό.Ο ίδιος λέει ότι καταφέρνει να κρατάει την αναπνοή του μέσα στο νερό επειδή μπαίνει σε μια κατάσταση Zen.
Τον Οκτώβριο του 2012, ο Severinsen έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ που είναι και το μεγαλύτερο έως σήμερα, βύθισε το κεφάλι του σε μια πισίνα στο Λονδίνο και κράτησε την αναπνοή του για 22 ολόκληρα λεπτά.Στο παρελθόν έχει σπάσει και το ρεκόρ για το μεγαλύτερο υποβρύχιο μακροβούτι.
Η 41χρονος όταν βρήκε από το νερό δήλωσε: «Μετά από 22 λεπτά χωρίς αναπνοή μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εντάξει, η πιο αγχωτική στιγμή για εμένα είναι πριν την κατάδυση».
«Πάντα αγαπούσα το νερό, από μωρό πλατσούριζα και προσπαθούσα να κρατάω την αναπνοή μου μέσα στο νερό» δήλωσε ο Stig Severinsen ο οποίος πέρασε σχεδόν δέκα χρόνια τελειοποιώντας την τεχνική διαλογισμού χάρις στην οποία κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του για 22 λεπτά.


Μάλιστ, ο Δανός κολυμβητής έχει γράψει και ένα βιβλίο με τίτλο «Breatheology» που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν «το εσωτερικό τους δελφίνι» που σύμφωνα με τον Stig Severinsen είναι μια κατάσταση κατά την οποία μπορείς να ελέγχεις με το μυαλό την αναπνοή σου όταν είσαι μέσα στο νερό.


iefimerida.gr
Το διαβάσαμε από το: Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ: ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/22.html#ixzz3ByVB339z

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…