Ξεκινά την 1η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.



Στις ΗΠΑ, προετοιμάζονται για μεγάλες κοινωνικές ταραχές...
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση;;;


Πόπη Σουφλή

Η Εσωτερική Ασφάλεια έχει δαπανήσει εκατομμύρια για να εξασφαλίσει, και άλλα ομοσπονδιακά γραφεία, από τις ταραχές. Γιατί; Επειδή οι παροχές σφραγίδα των τροφίμων είναι ελαφρώς μειωμένες την 1η Νοεμβρίου 2013.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Εάν αυτή η περικοπή δεν φέρει αρκετή βία , θα κάνουν ακόμη πιο μεγάλες περικοπές.
Όλα θα πρέπει να κατηγορήσουν τους Δημοκρατικούς και το Κόμμα του Τσαγιού οι οποίοι, θα πουν, ξεκίνηστε την κατάσχεση που προκάλεσαν αυτές οι περικοπές. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πιστά θα αναφέρουν ό, τι
ο Πρόεδρος και τα τσιράκια του θα πουν.
Το Μεγάλο Παλιό Κόμμα που ήταν μεγάλο, δεν είναι πλέον.
Για εκείνους από εσάς που ζουν σε μια πόλη παρακαλώ να είστε προσεκτικοί.
Neil Fox News »ο Cavuto σκέφτεται το τμήμα των 80.000.000 δολαρίων για την δαπάνη της Εσωτερικής Ασφάλειας για ένοπλους φρουρούς, για την προστασία των κυβερνητικών κτιρίων,που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις περικοπές στην σφραγίδα των τροφίμων που θα τεθεί σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία όλη η κόλαση θα ξεσπάσει.
Το DHS ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προσλάβει μια σειρά νέων ένοπλων φρουρών για να προετοιμαστούν για τις «δημόσιες διαδηλώσεις" και "ταραχές" στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, προσθέτοντας ότι ορισμένοι από τους φρουρούς θα εγκατασταθούν έξω από τις εγκαταστάσεις της IRS.
Καλύπτοντας την ιστορία στο Fox News show, του Cavuto που είπε, "Η 1η Νοέμβρη θα μπορούσε να είναι μια πολύ πολύ αμφίβολη ημέρα .... αυτό θα μπορούσε να είναι όλα τα διαλείμματα στην κόλαση ,χαλαρά την ημέρα», σημειώνοντας ότι οι ένοπλοι φρουροί δεν θα προστατεύσουν τα κυβερνητικά κτίρια από τρομοκρατικές απειλές, αλλά «από τους Αμερικανούς πολίτες, διότι την 1η Νοεμβρίου το πρόγραμμα σφραγίδα των τροφίμων, έχει οριστεί να αρχίσει να μειώνεται το ποσό που διατίθεται για τους δικαιούχους τροφίμων σφραγίδας .... και ανησυχούν ότι η βία θα προκύψει."
Η ανησυχία του Cavuto ότι η μείωση των παροχών στην σφραγίδα των τροφίμων θα μπορούσε να προκαλέσει τη βία, είναι δικαιολογημένη δεδομένου ,του τι συνέβη όταν το σύστημα της κάρτας ΚΠΦ-- μετά το ατύχημα για λίγες ώρες νωρίτερα αυτό το μήνα--σταμάτησε με αποτέλεσμα τις μίνι-ταραχές και λεηλασίες σε πολλά καταστήματα Walmart.
Μια προγραμματισμένη μείωση των παροχών στην σφραγίδα των τροφίμων που οι περισσότεροι Αμερικανοί φαινομενικά αγνοούν απειλεί να προκαλέσει αναταραχή τον επόμενο μήνα, όταν οι οικογένειες θα πληγούν με $ 36 δολάρια ανά μήνα, μείωση των πιστώσεων. "

http://therealrevo.com/blog/?p=106784 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE REAL REVO:Corfiatiko.blogspot.com.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια