ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ


 

ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ …ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!!Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη – Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.

Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες;

Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).

Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.

Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;

Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια :


Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.

Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς,γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.

Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.

Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής.
peramatozoa
epistimonikos.wordpress.com
ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ Reviewed by skotino on Ιουλίου 29, 2016 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. Ξύλο 5.000 ετών; Πως διατηρήθηκε; Και αν υπήρχε αλφάβητο από τότε, γιατί οι Μυκηναίοι έγραφαν με γραμμική Β΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό έχουνε λυσσάξει από τήν ζήλεια τους όλοι οι ξένοι γιά μάς. Τί έχουν νά μάς επιδείξουν αυτοί πού δέν είναι δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΑ -ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΗΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ "ΗΛΙΚΙΑ" 8 ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ 6.000 Π.Χ. ΠΕΡΙΠΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ Η ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ, Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΣΩΘΗΚΕ ΕΠΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΛΥ(ΛΑΣΠΗ).ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ "ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ: "ΤΩ ΚΑΣΤΟΡΙ, ΗΡΩΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ". ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; τΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΚΥΠΡΟΥ) ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ). ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ(4) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ( Φ,Χ,Ψ,Ω). αΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΡΑΠΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΕΡΙ "ΙΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ" ΦΥΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.