Παροξυσμός σε όλη την Ευρώπη για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου VAGANZA!



 

Παροξυσμό έχει προκαλέσει στους καταναλωτές η έναρξη δραστηριότητας της VAGANZA στην Ευρώπη.

Η διάσημη Αμερικανική εταιρεία που έκανε τα ξύλινα γυαλιά ηλίου το απόλυτο must στην Καλιφόρνια , ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της στις περισσότερες Ευρωπαϊκες χώρες, προσφέροντας τα γυαλιά ηλίου όλων των σειρών της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές γνωριμίας, στο πλαίσιο επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής.

Οι τιμές προσφοράς που στα περισσότερα μοντέλα δεν ξεπερνούν τα 40€ (!) , έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη, που σπεύδουν είτε στα επιλεγμένα καταστήματα οπτικών που τα διαθέτουν είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για να προμηθευτούν το μοντέλο της επιλογής τους.

Στη χώρα μας μάλιστα, κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης των VAGANZA σε γνωστό κατάστημα οπτικών στην Κηφισιά σχηματίστηκαν ουρές, αφού οι φόβοι πως τα γυαλιά θα εξαντληθούν, σε λίγες μόλις ώρες επιβεβαιώθηκαν!

Η εταιρεία ωστόσο όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της, συνεχίζει να προσφέρει τα γυαλιά της σε τιμές προσφοράς μέσω του ελληνικού ηλεκτρονικού της καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση: http://gr.vaganza.us , υποστηρίζοντας μάλιστα για τους Έλληνες πελάτες και την αντικαταβολή.

http://arouraios.gr/2016/04/paroxismos-se-oli-tin-europi/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γέμισε η χώρα μας απατεώνες ! Η πραγματική τιμη τους είναι 3 δολάρια . Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ

    https://m.alibaba.com/trade/search?SearchText=wood%20sunglases

    Η εταιρία αυτή δεν υφίσταται , και πρόκειται για μεγάλη απάτη εις βάρος των ανυποψίαστων καταναλωτών ! Πρόκειται για εταιρία με έδρα την Βουλγαρία και όχι το Beverly Hills και προϊόντα που προέρχονται από την Κίνα αξίας 2 δολαρίων! Πριν την σύνταξη ενός άρθρου οφείλεται να ελέγχεται την εγκυρότητα των εταιριών – προϊόντων που διαφημίζεται στο site σας . Περιμένουμε για τις ενέργειες σας ! Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή