Τεράστια Ανακάλυψη: Ένωση που βρίσκεται στο ελαιόλαδο "σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε 30 λεπτά''!




Είναι το είδος της ανακάλυψης που θα πρέπει να κάνει διεθνή πρωτοσέλιδα: Μια ομάδα ερευνητών ανακάλυψε ότι μια απλή ένωση στο ελαιόλαδο είναι ικανή να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα »μέσα σε 30 λεπτά έως μία ώρα» - και δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα.



Και πριν κάποιοι από εσάς σκεφτούν ότι αυτό είναι «ψεύτικη επιστήμη,« θα πρέπει να διαβάσετε την πραγματική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το School of Environmental and Biological Sciences στο Rutgers στο περιοδικό Molecular and Cellular Oncology. Ακόμα και οι ερευνητές και οι επιστήμονες πίσω από τη μελέτη εντυπωσιάστηκαν και έμειναν με ανοικτό το στόμα από τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις, όταν πρόκειται για το πώς το κοινό μπορεί σύντομα να δεί την απλή διατροφή ως όπλο κατά του καρκίνου.

Η ένωση που χρησιμοποιείται, γνωστή ως oleocanthal, έχει ήδη αναγνωριστεί ως «αντι-καρκινικός» παράγοντας, αλλά η πραγματική έκταση της ικανότητάς της στην καταπολέμηση των καρκινογόνων κυττάρων ήταν σχεδόν άγνωστη. Υπάρχουν αρκετές μελέτες σχετικά με τα άλλα οφέλη της ένωσης ,στις οποίες περιλαμβάνονται οι πιθανές επιπτώσεις της στις εξής παθήσεις:



Φλεγμονή
Καταστολή όγκου
Οστεοπόρωση
Νόσο που σχετίζεται με τη Ηλικία
Αλτσχάιμερ Και πολλές άλλες που το πιο πιθανό είναι να τις αγνοούμε.

Αλλά αυτή η νέα μελέτη, η οποία διαπίστωσε ότι η ένωση αυτή μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε λιγότερο από μία ώρα, μπορεί να είναι η πιο εκπληκτική.

Συγκεκριμένα, η μελέτη διαπίστωσε ότι τα καρκινικά κύτταρα που εκτίθενται στην oleocanthal πέθαιναν μέσα σε 30-60 λεπτά - κι αυτό χάρη στον τρόπο με τον οποίο η ένωση του ελαιολάδου χρησιμοποιεί τα ένζυμα των καρκινικών κυττάρων. Τρυπώντας το εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων, όπου το «απόβλητο»του κυττάρου κρατείται, η ένωση προκαλεί τον απόλυτο όλεθρο στα μολυσμένα κύτταρα.

Ο καθηγητής Paul Breslin, ο συγγραφέας του βιβλίου της μελέτης, εξηγεί ότι η διαδικασία προκαλεί το άνοιγμα του "ασκού του Αιόλου" στο εσωτερικό του καρκινογόνου κυττάρου.

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε την αληθινή θεραπευτική δύναμη τροφών όπως το ελαιόλαδο που αποδεικνύεται μέσω ισχυρής έρευνας η οποία έχει πραγματικές εφαρμογές για εσάς και την υγεία της οικογένειάς σας (και το σύνολο της υγείας του πλανήτη).

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες σίγουρα θα ορμήσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φαρμακευτικών τεχνολογιών που θα προσπαθούν να μιμηθούν τις συμπεριφορές της oleocanthal (με μια λίστα παρενεργειών και μειωμένης αποτελεσματικότητας), αλλά το κλειδί εδώ είναι ότι χωρίς σχεδόν τίποτα μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπειρία των οφελών αυτής της ένωσης που βρίσκεται στο ελαιόλαδο για τον εαυτό σας: απλά αγοράστε κάποιο υψηλής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο από το τοπικό μανάβικο σας.

Πηγή: naturalsociety.com womansvibe
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
revealedtheninthwave



Το διαβάσαμε από το: Τεράστια Ανακάλυψη: Ένωση που βρίσκεται στο ελαιόλαδο "σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε 30 λεπτά''! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/05/30_6.html#ixzz3ZS5g5nYf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια