Το μυστήριο του John Titor: Παγκόσμιος Πόλεμος που ξεσπά το 2015; Εξαπάτηση ή ταξιδιώτης του χρόνου;



Φανταστείτε,ένα Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεσπά το 2015, ξεκινώντας απο την Ρωσία και τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ και τελειώνει με τρία δισεκατομμύρια θανάτους. Στη συνέχεια, μετα απο χρονιά ένα σφάλμα σε υπολογιστή καταστρέφει ολόκληρο τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε. Εκτός και αν ένας ταξιδιώτης του χρόνου διασχίζει με επιτυχία το χώρο-χρόνο για να αλλάξει την πορεία της ιστορίας!
Αυτό δεν είναι μέρος μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας, είναι η ιστορία ενός ατόμου που φέρεται στα τέλη του 2000 να είχε ανακοινώσει μέσω φόρουμ στο Διαδίκτυο ισχυρίστηκε ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου».

O Titor υποστηρίζει ότι στις 12 Μαρτίου 2015 θα ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος όπου θα πεθάνουν 3 δις άνθρωποι και θα ισοπεδωθούν πολλές μητροπόλεις. Γενικά οι διηγήσεις του για το μέλλον είναι εφιαλτικές.
"TimeTravel" ή "John Titor» το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε σε πολλά φόρουμ, όπου ισχυριζόταν ότι ήταν ένας στρατιώτης που είχε σταλεί από το έτος 2036 με τη χρήση μιας μηχανής χρόνου που είχε εγκατασταθεί σε μια Chevrolet του 1987, όπου ένας ιός υπολογιστή θα αφάνιζε την ανθρωπότητα.
Η αποστολή τους ήταν να πάει πίσω στο 1975, για να πάρει ένα υπολογιστή ΙΒΜ 5100, ένας υπολογιστής που είχε την ικανότητα να καταπολεμήσει τον ιό στο μέλλον.
"Έρχομαι απο το έτος 2036. Επιστρέφω στο σπίτι μου αφού πήρα έναν υπολογιστή IBM 5100 απο το έτος 1975". Αυτό το μήνυμα εμφανίστηκε στις 2 Νοεμβρίου 2000 σε κάποιο φόρουμ και έτσι συστήθηκε ο χρονοταξιδιώτης Timetravel ή John Titor όπως είναι το πραγματικό του όνομα.
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας τον ανέκριναν αρχικά με κυνικές ερωτήσεις που αργότερα έγιναν πιο επίμονες για το μέλλον που μας περιμένει. είναι ένας στρατιώτης που το 2036 θα σταλεί απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ πίσω στον χρόνο να βρει και να φέρει μαζί του έναν υπολογιστή ΙΒΜ 5100, ο οποίος έχει την μοναδική δυνατότητα να μεταφράζει μεταξύ τους γλώσσες προγραμματισμού Unix, Apl και Basic. Πρόκειται κατά τα λεγόμενα για μια κρίσιμη ιδιότητα γιατί το 2038 προβλέπεται οτι ένας ιός θα πλήξει το λειτουργικό σύστημα Unix.
Κατά τους επόμενους τέσσερις μήνες,ο Titor απάντησε σε κάθε ερώτηση που του έκαναν οι χρήστες και περιγράφει όλα τα μελλοντικά γεγονότα, προειδοποιώντας πάντα ότι υπάρχουνεναλλακτικές πραγματικότητες, έτσι ώστε η πραγματικότητά τους δεν θα ήταν η ίδια με την δικιά μας. Για όλα αυτά ο Titor παρείχε μια σειρά τεχνικών προδιαγραφών σχετικά με τον τρόπο που εργάστηκε στο ταξίδι στο χρόνο, υπερβολικά πολύπλοκων αλγορίθμων. Στις 24 Μαρτίου 2001,ο Titor έδωσε περίεργη συμβουλή: να έχετε ένα κουτάκι βενζίνης, όταν το αυτοκίνητο μεινει το δρόμο, να έχετε για να επιστρέψετε στο σπίτι!,δεν ξανά άκουσε κάνεις νέα του απο τότε
Πολλές ταινίες "επιστημονικής φαντασίας" παραθέτουν παράδοξες ιστορίες οι οποίες μετά απο καιρό περνάνε απο την σφαίρα της φαντασίας στην σφαίρα της πραγματικότητας. Στην ταινία "Επιστροφή στο μέλλον" ο ήρωας κινείται στον χρόνο με ένα αμάξι. Το ίδιο υποστηρίζει και ο Τάιτορ!! Ανατρέξτε στην ιστορία του Δόκτωρα Φρανκεστάιν (κλονοποίηση) ή στην ταινία "Αρμαγεδδών" ή στην "Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού" (πρόσφατα ανακαλύφθηκε τρόπος για να σβήνονται οι δυσάρεστες αναμνήσεις!!!). Αν σκεφτούμε λίγο πως τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα, ίσως και οι ταινίες να είναι ένα μέσο προετοιμασίας των ανθρώπων για γεγονότα που θα συμβούν.Το κρυφό συμβολικό μήνυμα της ταινίας 2012
Χρονικά ενός μελλοντικού κόσμου
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του στα τέλη του 2004 , μετά τις προεδρικές εκλογές, θα υπάρξει πολιτική αναταραχή στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των αλλαγών στο πολιτικό προσανατολισμό. Επιπλέον, θα υπάρξει περισσότερος έλεγχο του κράτους, μέσω της αστυνομίας και του λοιπού εξοπλισμού της επιβολής του νόμου, και τέλος, η κατάργηση ορισμένων βασικών συνταγματικών δικαιωμάτων.
Μάρτιος του 2015 , η Ρωσία με Γερμανούς συμμάχους της!, θα αρχίσουν το Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο , βομβαρδίζοντας μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, την Αυστραλία, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τρία εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν στη σύγκρουση. Ο κόσμος θα αντιμετωπίσει ένα «πυρηνικό χειμώνα» που δεν θα έχει καταστροφικές διαστάσεις και ως εκ τούτου θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να συνεχίσει την ύπαρξή της. Στη συνέχεια μια Νέα Παγκόσμια Τάξη θα παρουσιαστεί ως μια μικτή μορφή του ομοσπονδιακού συστήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ευρωπαϊκό σύστημα και στο αυστραλιανό σύστημα.
Πολλοί εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι μετά της δημοσιεύσεις του Titor πολλές πραγματικότητες σήμερα έχουν ήδη συμβεί, έχουν φτιαχτεί υπόγεια καταφύγια κτλ. οι υποστηρικτές του Titor υποστηρίζουν ότι η ιστορία μπορεί να αλλάξει. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που έκανε ο Titor να τροποποιήσει ορισμένα γεγονότα για την πρόληψη μεγάλων καταστροφών στον πλανήτη μας,,
Όμως, πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι οι προβλέψεις τους ήταν λάθος, αλλά διαβάζοντας τις προβλέψεις τους φαίνεται να δείχνει μια εναλλακτική πραγματικότητά για το τι πραγματικά συνέβη,
Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, το γεγονός ότι ο Titor εμφανίστηκε στην εποχή μας έκανε να προληφθούν γεγονότα και δημιουργήθηκαν παράλληλα σύμπαντα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Titor δεν αποκάλυψε τίποτα για γεγονότα όπως οι σεισμοί, αεροπορικά δυστυχήματα, πλημμύρες, κλπ ..., ότι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. το ερώτημα είναι: ο John Titor άλλαξε την πραγματικότητά μας;

απόδοση© ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/11/john-titor-2015.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια