ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ-ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ)







Κάποιοι από εσάς πρέπει να έχετε ακούσει τουλάχιστον κάτι σχετικά με το έργο Camelot / Avalon, μια οργάνωση που στοχεύει να παρέχει στην ανθρωπότητα όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πραγματική δομή αυτού του κόσμου και τη θέση του σε αυτόν τον κόσμο των ανθρώπων.


Το έργο βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, τα πράγματα που λέγονται είναι απίστευτα και μη αποδεδειγμένα, έτσι ώστε ακόμη και πολλοί θεραπευτές συνωμοσίας να το αντιμετωπίσουν με κάποιο σκεπτικισμό. Κάπως όμως συνέβη με τον πιο απίστευτο τρόπο ότι όλα όσα συνέβησαν σήμερα προβλέφθηκαν από τον Bill Ryan (ένας από τους ιδρυτές του έργου) το 2010:
Ο Bill
μιλάει για περίπου 50 λεπτά, επαναλαμβάνεται συχνά, αλλά το γενικό μήνυμα έχει ως εξής.
Κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, ίσως και αιώνες νωρίτερα, οι ελίτ του κόσμου γνώριζαν ένα κυκλικό και εφιαλτικό γεωφυσικό γεγονός που θα καθιστούσε τον σύγχρονο πολιτισμό βασαλτικό θεμέλιο. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το γεγονός είναι από καιρό ατελείς και βασίζονται κυρίως σε έγγραφα του Βατικανού.
Αρχικά, πιστεύεται ότι είναι μια μετατόπιση του πόλου που συμβαίνει από καιρό σε καιρό στη Γη και προκαλεί την έναρξη των ανθρώπων. Στα τέλη του περασμένου αιώνα, ο Πλανήτης Χ προστέθηκε επίσης στις παραλλαγές του γεωφυσικού γεγονότος που υπήρχε εκείνη τη στιγμή. Είναι επίσης ο Nibiru που θα πετάξει πέρα ​​από τη Γη σε κοντινή απόσταση και όλα τα δικά μου. Πιο κοντά στον 21ο αιώνα εμφανίστηκαν πληροφορίες για το επερχόμενο γεωφυσικό συμβάν και έγιναν προσπάθειες ακόμη και για να προβλεφθεί η ακριβής ημερομηνία της καταστροφής. Ταυτόχρονα, αναπτύχθηκαν σχέδια δράσης που δεν ήταν τόσο μια προσπάθεια να σωθεί κάτι, αλλά και η επακόλουθη ανασυγκρότηση του κόσμου. Και υπήρχαν προβλήματα με αυτό.
Ο σύγχρονος κόσμος ελέγχεται αυστηρά από μυστικές κοινωνίες και κάθε είδους «κορυφαίους ηγέτες» σύμφωνα με το σύνθημα που μερικά πολύ σημαντικά παρασκήνια παίζουν ως μαριονέτες. Το δράμα λέγεται ότι παίζεται στο Λονδίνο. Ωστόσο, όταν φτάνει ο Nibiru, ολόκληρο το σύστημα ελέγχου παρασκηνίων θα καταρρεύσει στις ραφές – κάθε επιθεωρητικό κέντρο πολιτισμού θα έχει τον δικό του κυβερνήτη πεδίου και πολλοί διοικητές θα έχουν επίσης μια ατομική βόμβα ως εγγύηση της εξουσίας του. Μια τέτοια κατάσταση ήταν απαράδεκτη κατά την άποψη της πλανητικής ηγεσίας, έτσι ώστε, εν αναμονή της προσέγγισης της ώρας, επινοήθηκε ένα ειδικό σχέδιο που ονομάζεται αγγλοσαξονική αποστολή. Ο πρωταρχικός στόχος αυτού του σχεδίου είναι να δώσει στις βρετανικές ελίτ μέγιστες προτιμήσεις για την ανοικοδόμηση του κόσμου μετά από μια παγκόσμια καταστροφή.
Δεδομένου ότι το σχέδιο ήταν πολύ πιθανό διαφορετικό και κάθε μία από τις επιλογές ήταν πολύ μυστικό, κανένας από τους απροσδόκητους δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες της αγγλοσαξωνικής αποστολής. Ωστόσο,
το καλοκαίρι του 2005, ο Bill Ryan ήταν παρών με έναν εμπιστευματοδόχο, πρώην υψηλόβαθμο στρατιωτικό, σε μια συνεδρίαση μυστικής επιτροπής, στην οποία συζητήθηκε εν συντομία μία από τις επιλογές. Κανείς δεν διάβαζε τίποτα από την πλατφόρμα, βέβαια, αλλά ως έξυπνος άνθρωπος, ο εσωτερικός του κ. Ryan ήταν σε θέση να αναδημιουργήσει τη γενική εικόνα του σχεδίου από τις φράσεις που ακούστηκαν κατά την επικοινωνία. Αυτή η επιλογή ήταν η εξής. Ένα συμβάν θα ξεκινήσει σε μια ορισμένη χρονική περίοδο, η οποία μπορεί να συμβεί είτε σε μια περίοδο 20 μηνών ή και σε 20 χρόνια. Το σήμα λέγεται ότι ενεργοποιείται από αστρονόμους, μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξωγήινα ή άλλη πηγή πληροφοριών.
α) Η πρώτη φάση του σχεδίου της Μέσης Ανατολής θα δημιουργήσει μια κρίση, σκοπός της οποίας είναι να αναγκάσει το Ιράν να επιτεθεί εναντίον του Ισραήλ και να αποκαλύψει την ατομική βόμβα που αποκτάται κρυφά από την Κίνα. Σε απάντηση, ένας περιορισμένος πυρηνικός πόλεμος θα λάβει χώρα στη Μέση Ανατολή, με το πρόσχημα ότι το ΝΑΤΟ θα στενεύεται με τη συνακόλουθη ενίσχυση του κοινωνικού ελέγχου, των στρατιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ.
β) Χρησιμοποιούνται βιολογικά όπλα κατά της Κίνας. Σε μια μυστική συνάντηση, ακούγεται σαν «η Κίνα πρόκειται να πιάσει ένα κρύμα», από την οποία ο εμπιστευμένος κατέληξε ότι ήταν μια παραλλαγή της γρίπης. Αυτό θα φέρει την Κίνα στα γόνατά της και θα βλάψει τελείως την υποδομή.
γ) Επιπλέον, αυτή η «γρίπη από την Κίνα» θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, θα ανατρέψει τις οικονομίες και θα φέρει χάος και θάνατο. Εξετάζοντας αυτές τις σκηνές, οι άνθρωποι θα ζητούν από τις κυβερνήσεις τους να κλείνουν αμέσως τα σύνορά τους και να περιορίζουν όλα τα κινήματα – τι γίνεται.

δ) Όταν αρχίζει το χάος στις πόλεις, θα αναπτυχθούν διάφοροι τύποι «εθνικών φρουρών», στους οποίους θα προστεθούν οι «ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας». Οι άνθρωποι θα κλειστούν στις πόλεις σαν να λειτουργεί η βιομηχανία σε στρατιωτικό τρόπο σε κλωβούς, ο στρατός αναπτύσσεται και ούτω καθεξής. Έτσι, όλες οι χώρες είναι έτοιμες για μια «αυθόρμητη ανταλλαγή παγκόσμιων πυρηνικών απεργιών» που δεν θα διαρκέσει πολύ:
Θα ξεκινήσει ο περιεκτικός Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα αποκλείσει όλους τους αγγλοσαξονικούς ανταγωνιστές από τον αγώνα για την αποκατάσταση της ειρήνης μετά τη «γεωφυσική καταστροφή» του πολέμου.
Αν κάποιοι έχουν τον χρόνο και την θέληση παρακαλούμε να βάλουν υποτίτλους ελληνικούς και να δημοσιεύσουν αυτά τα βίντεο αξίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέρος 1/6
Η αγγλοσαξωνική αποστολή: ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και η κληρονομιά του Νέου Κόσμου, Μέρος 1/6
The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 1/6


The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 2/6


The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 3/6


The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 4/6


The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 5/6


The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 6/6


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. elpais.com Olimazi Metharros - Tο ξυλο που θα φαει στην Τουμπα ο Βουλγαρος - ερζατς παοκονι, πανιβλακα Κοτσιωνη paokfc.gr nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.ewrc-results.com/events/66-rally-bulgariaalbenazlatni/ www.bg/ew.rc.nypd vs Paschalis Kamora parliament.bg nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή