Ποντιακή Υπεροχή: Ο Αρζουμανίδης έσπασε τον Τούρκο με γροθιές στο οκτάγωνο του 'GFC 8' !






Έναν νόμο που λέει με έντονα γράμματα πως με τον 'R-ZOO' στο έδαφος δεν πηγαίνεις για κανέναν λόγο.


Γιατί αν πας με έναν τέτοιον παγκόσμιας κλάσης παλαιστή εκεί, το σίγουρο είναι πως οι γροθιές του θα σε κάνουν να το μετανιώσεις πικρά. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τον Ozer, που δεν μπόρεσε να κρατηθεί όρθιος στο striking με τον Αρζουμανίδη πέρα από μερικά δευτερόλεπτα.
Εκεί προσπάθησε να βγάλει κάποια επικίνδυνη γροθιά, αλλά το κεφάλι του Αρζουμανίδη έχει αποδείξει ότι απορροφά τον οποιονδήποτε κραδασμό μέσα στο κλουβί.



Όταν γρήγορα βρέθηκαν στο έδαφος ο 'R-ZOO'
τον έλεγχξε πολύ εύκολα μεταφέροντας συνεχώς πολύ σωστά το βάρος του σώματός του πάνω στον Ozer που ασφυκτιούσε εκεί κάτω με τον κορυφαίο Έλληνα heavyweight κάθε στιγμή.

Όταν ο Αρζουμανίδης κατάφερε να του πάρει και την πλάτη εκεί ήταν θέμα δευτερολέπτων ο διαιτητής να διακόψει το ματς εξαιτίας του συνεχόμενου ground and pound.



Πηγή:
ufight.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γεια σας

    Για να υλοποιήσετε τα έργα σας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων δανείων με ένα ευέλικτο σχέδιο αποπληρωμής και ένα προσιτό ετήσιο επιτόκιο για να διευκολύνετε τη ζωή σας. Η προσφορά κυμαίνεται από 1000 € έως 1.000.000 €. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υποβάλετε το αίτημα δανείου σας

    Email: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή