ΔΕΝ …»ΕΦΘΑΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) Η ΕΙΔΗΣΗ ! Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ… Φρόντισαν να την Θ Α Ψ Ο Υ Ν !!











Σουηδέζα δημοσιογράφος ισχυρίζεται, ότι το εβραϊκό ίδρυμα ‘Paideia’, ΕΚΒΙΑΖΕ την Σουηδική κυβέρνηση !…


1. ΔΕΝ …»ΕΦΘΑΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) Η ΕΙΔΗΣΗ!


2. ΤΟ ΠΩΣ «ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ(…) ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!



Η Ingrid Carlqvist, ερευνητική δημοσιογράφος από τη Σουηδία, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο ‘Red Ice TV ‘ισχυρίζεται, ότι το διαβόητο εβραϊκό Ινστιτούτο ‘Paideia’ της Barbara Spectre, που υποστηρίζει την …μαζική μετανάστευση (!) και την πολυπολιτισμικότητα, κατάφερε να πάρει σοβαρή χρηματοδότηση από την Σουηδική κυβέρνηση εκβιάζοντάς την (!!!) με την κατηγορία του αντισημιτισμού.



Σύμφωνα με την ίδια, οι εβραϊκές οργανώσεις που εδρεύουν στην Σουηδία, άρχισαν να κατηγορούν την Σουηδική κεντρική τράπεζα, ότι σχετιζόταν με «ναζιστικό χρυσό», που υποτίθεται ότι κλέφθηκε από τους Εβραίους κατά την διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Η Σουηδική κυβέρνηση διεξήγαγε δύο ή τρείς έρευνες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία για τους εβραϊκούς ισχυρισμούς.


”Αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις δεν το εγκατέλειψαν και η Σουηδική κυβέρνηση αποφάσισε, να χορηγήσει στο ‘Paideia’ 40 εκατομμύρια Σουηδικές κορώνες, περίπου 4.000.000 $ για να ιδρύσουν το Ινστιτούτο. Όχι για λεηλατημένο χρυσό, γιατί δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, αλλά «ως χειρονομία» καλής θελήσεως”…


”Όταν διαπραγματεύονταν με την Σουηδική κυβέρνηση, είπαν στην κυβέρνηση, αν δεν μας δώσετε αυτά τα χρήματα, πίσω μας έχουμε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσσο και θα πούμε σε όλο (!) τον κόσμο, ότι η Σουηδία είναι …αντισημιτική χώρα”, λέει η Carlqvist, κάπου στο 30ο λεπτό του βίντεο.





Πριν αναφερθεί στο εβραϊκό ίδρυμα ‘Paideia’ (από το ελληνικό ”Παιδεία”) και την Barbara Spectre, η Σουηδέζα δημοσιογράφος μιλά για το πώς ξεκίνησε να καταλαβαίνει, γιατί η Σουηδία είχε γίνει πολυπολιτισμική…

Η Carlqvist λέει, ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως είναι σχεδόν αδύνατο να συζητηθεί η εβραϊκή επιρροή, δηλώνοντας σοκαρισμένη απ’ αυτό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι – ακόμα και εκείνοι που επικρίνουν το Ισλάμ – δεν είναι πρόθυμοι να εισέλθουν σε τέτοια αμφιλεγόμενα νερά…


Ποιά είναι όμως η Barbara Spectre του ιδρύματος ‘Paideia’;


Η Αμερικανοεβραία Barbara Lerner Spectre, παντρεμένη με τον Σουηδό ανώτερο ρ α β β ί ν ο, έγινε γνωστή από ένα ‘βίντεο’ που έγινε viral στο ‘YouTube’ πριν λίγα χρόνια, και στο οποίο δήλωνε, ότι η Ευρώπη έπρεπε (!) να γίνει πολυπολιτισμική, ότι οι Εβραίοι θα ήταν η ηγετική δύναμη σε μια μεταμόρφωση, που οι Ευρωπαίοι δεν θα ήθελαν, και σαν αποτέλεσμα αυτού ο «αντισημιτισμός» θα αυξηθεί. Αλλά σύμφωνα με τη Barbara Lerner Spectre, αυτό πρέπει να γίνει, αλλιώς «η Ευρώπη θα πεθάνει»!






Ingrid Carlqvist είπε, ότι θα δημοσιεύσει επίσημα τις παραπάνω πληροφορίες και όλα τα ευρήματα από την έρευνά της σε μερικούς μήνες.








hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια