Επιτέλους! Στο αυτόφωρο όσοι βασανίζουν ζώαΤιμωρία ακόμη και με τη διαδικασία του αυτόφωρου, θα ακολουθείται σε βάρος όλων όσων βασανίζουν τα ζώα.Την αυστηρή τήρηση δύο παλαιότερων εγκυκλίων της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την προστασία των ζώων, παρήγγειλε σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, στους εισαγγελείς εφετών και εκείνοι με τη σειρά τους στους εισαγγελείς πρωτοδικών.

Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός ζώων και να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις για την υγεία και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση, την κακοποίηση ή τον βασανισμό.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι δεν πρέπει να διαφεύγουν από την ποινική δίωξη και την τιμωρία ατόμων των οποίων οι πράξεις επαναλαμβάνονται και στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και του αυτοφώρου.


Το διαβάσαμε από το: Επιτέλους! Στο αυτόφωρο όσοι βασανίζουν ζώα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_9299.html#ixzz4foI71y5N

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…