Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.






Αναφορικά με την υπόθεση του τεμένους σχετικά με το Αστικό και Διοικητικό θέμα της ασχολείται η κυρία Αικατερίνη Παντελίδου, με δέ το Ποινικό οι κύριοι Γεώργιος Χορτάτος και Λάμπρος Σταθόπουλος.


ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ α 1
Βοτανικός, Ιερά Οδός αρ. 114!
Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.
Κατ’ αρχήν έχουν παραβιασθεί από τους ίδιους τους Κρατικούς Λειτουργούς όλες οι Συνταγματικές διατάξεις εις βάρος του Ελληνικού Λαού, των Άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 17, 21, 22, 24, 28, 43§2, 106, 120§2, οι διατάξεις του Αντιρατσιστικού Νόμου, η Νομολογία του ΣτΕ, οι διατάξεις των Άρθρων 6 και 7 του Χάρτου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Άρθρον 9§2 της ΕΣΔΑ, η Νομολογία της ΕΔΑΔ και καθ’ ολοκληρίαν η ισχύουσα Πολεοδομική Νομοθεσία της περιοχής του Ελαιώνος (ΠΔ1049/1995, ΠΔ580Δ/1999, 3463/2006, Νο67/2012, 4269/2014, ΠΔ’/230/1993, ΠΔ 350/1996 κ.ά.) και τέλος καταλύονται οι επίμαχες διατάξεις της Συνθήκης της Λωζάνης.
Οι Κρατικοί Λειτουργοί παρανόμως καί σε συνεννόηση με τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν δήθεν υπέρ των ετεροδόξων ότι θα έχουν τόπο να προσεύχονται κι’ έτσι εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό ενώ οι σκοπιμότητες προφανώς είναι άλλες.

Από αρχής της διαδικασίας των δήθεν διαγωνισμών έχομε προσβάλει νομίμως ενώπιον των Διοικητικών Αρχών, του Διοικητικού Πρωτοδικείου, Εφετείου και ΣτΕ την κάθε φάσιν της διαδικασίας ακόμη και την άδεια δομήσεως η οποία είναι κι αυτή παράνομη, αλλά και ενώπιον της Ποινικής Δικαιοσύνης κατά των κρατικών λειτουργών και δημοσίων υπαλλήλων.
Είναι αδύνατον να εκτεθεί έστω και περιληπτικά το πλήθος των διαδικαστικών ενεργειών που έχουν γίνει και εκκρεμούν, ακόμη ενώπιον των ανωτέρω Δικαστηρίων επί σειράν ετών.
Εντελώς επιγραμματικά και προς ενημέρωσιν και μόνον του λαού που αγνοεί την αλήθεια, αναφέρω τα κάτωθι:

Δεν υπέβαλε κανένας μουσουλμάνος σχετική αίτηση να γίνει τέμενος.
Το κράτος μας το πράττει αυτοβούλως όπως το ομολογεί στην αιτιολογική έκθεση του Νόμου περί ιδρύσεώς του. Οποιοσδήποτε Ναός πρόκειται να ανεγερθή οποιασδήποτε θρησκείας πρέπει να υπάρχει αίτημα ενδιαφερομένου, ενώ εν προκειμένω δεν υπάρχει.
Ο χώρος του επίδοξου τεμένους έχει επιλεγεί από την ίδια την Πολιτεία εκεί που ακυρώθηκε το γήπεδο του Παναθηναϊκού και είναι κοινόχρηστος χώρος πρασίνου. Κοινόχρηστος, όμως, χώρος πρασίνου είναι και ο παρακείμενος καταυλισμός (HotSpot) των παρανόμων μεταναστών, ή εποίκων όπως είμαι βεβαία ότι είναι, αριθμούντος 2.200 άτομα με επίσημη βεβαίωση του κ. Καμίνη. Ο καταυλισμός αυτός ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015 με 800 άτομα αρχικά και διά ολιγόμηνη παραμονή και σήμερα αριθμεί τον ανωτέρω αριθμό η δε παραμονή παρατείνεται ακόμη και θα μονιμοποιηθεί, αυτό είναι βέβαιον. Ο μοναδικός, λοιπόν, πνεύμονας αυτός της περιοχής που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κι ανάγκη επιβιώσεως των Ελλήνων, έχει διατεθεί στους αγαπητούς μουσουλμάνους, που αποτελούν προ των πυλών των Αθηνών ήδη μία πόλη μουσουλμανική με το τέμενός της.


Είναι κατάλυσις της Συνθήκης της Λωζάνης; Ή όχι; Επισημαίνεται ότι στην περιοχή προ της λήψεως της αποφάσεως δια την ίδρυσιν του τεμένους δεν κατοικούσε ούτε ένας μουσουλμάνος. Πάει περίπατο λοιπόν το κοινόχρηστο πράσινο των Ελλήνων. Οι μουσουλμάνοι θα έχουν στον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, παράνομες θέσεις υπαίθριες γκαράζ (ο Νόμος επιτρέπει μόνον υπόγειες), παιδική χαρά κλπ.
Οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν αποχέτευση ούτε παιδική χαρά.

Ο επίδικος χώρος βρίσκεται ανάμεσα σε κτήρια του Πολεμικού Ναυτικού, σ’ απηγορευμένη περιοχή λόγω υψίστης σημασίας διά την άμυνα της χώρας, και επελέγη παρά την αρχική ομόφωνα απαγορευτική απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Εντός του ίδιου χώρου προϋπάρχει ο Ναός του Π.Ν. του Αγίου Χριστοφόρου και έχει κατασκευασθεί κι από τους Έλληνες Εφέδρους Πολίτες – Οπλίτες προσφάτως τον Ιούλιο του 2016 και ο Ναός της Αγίας Τριάδος-Παναγίας Ελευθερώτριας.
Ο επιλεγείς χώρος είναι αρχαιολογικός χώρος και εντός ευρυτάτης αρχαιολογικής περιοχής.

Ιερά Οδός – Κεραμεικός – Δημόσιο Σήμα – απέναντι ακριβώς έχουν ευρεθή και στεγάζονται αρχαία ευρήματα – δίπλα ακριβώς στον Σταθμό του Ελαιώνος επίσης – στην Ιερά Οδό αρ. 91 έκειτο η Εληά του Πλάτωνος και πλήθος άλλων. Δίπλα και ολόγυρα πλήθος χριστιανικών ναών, ο Άγιος Σάββας, δομημένος με αρχαία δομικά υλικά, ο Άγιος Πολύκαρπος, η Αγία Άννα, η Αγία Τριάδα κ.ά. Εκεί λοιπόν εκτείνεται η πολιτιστική και θρησκευτική μας συνοχή και συνέχεια ως Έθνος.
Η ανέγερσις όμως από την ίδια την πολιτεία ισλαμικού τεμένους διακόπτει βίαια την συνοχή αυτή και συνέχεια. Γιατί;
Μας εξηγεί η Πολιτεία στην αιτιολογική έκθεση τών νόμων περί ιδρύσεως του τεμένους: « ότι 57 Φίλα αραβικά κράτη το επιθυμούν (προφορικά) και ότι το οφείλομε σ’αυτά γιατί είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τέμενος και για να εκφραστή το πλήθος των μουσουλμάνων της Αττικής».
Σας αφήνω να εκτιμήσετε μόνοι Σας την αξιοπιστία των ανωτέρω, συνυπολογίζοντας ότι υπάρχει στο Μοσχάτο ισλαμικό τέμενος χωρητικότητας 2.000 ατόμων. Όπως λέει δέ η ίδια η Πολιτεία στην αιτιολογική της έκθεση γι’ όλα τα επιμέρους τζαμιά πλέον δίνονται άδειες ώστε να μην υπάρχουν παράνομα. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα πώς καί πού θα προσεύχωνται. Το πρόβλημα είναι φενάκη καί εμπαιγμός των Ελλήνων.

Η όλη διαδικασία των διαγωνισμών της δημοπράτησης από την αρχή της μέχρι την ανάθεση του έργου είναι μεθοδευμένη και παράνομος κι έχει προσβληθή στα Διοικητικά Όργανα και στα ποινικά Δικαστήρια.
Το κτίσμα του Τεμένους είναι Πολεοδομικά παράνομο. Δεν είναι δυνατόν πολεοδομικά να υπάρξει κτίσμα στον χώρο, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει καν κόκκινο περίγραμμα κτηρίου σύμφωνα με την πολεοδομική νομοθεσία κατά την οποία τα υπάρχοντα εντός του κοινοχρήστου χώρου κτήρια πρέπει να προϋφίστανται του έτους 1955. Τα κτήρια που υπάρχουν εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου έχουν ηλικία μετά το έτος 1960 και έχει χρησιμοποιηθή δι΄ αυτά ο αμίαντος ως υλικό, δηλαδή υλικό που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα μετά το 1960. Η Πολιτεία γνωρίζουσα ότι δεν υπάρχουν κτήρια προγενέστερα του έτους 1955 και συνεπώς δεν μπορεί να κτισθή εκεί οιοδήποτε κτίσμα και για να καλύψει το κενό αυτό εκδίδει ψευδείς βεβαιώσεις ότι δήθεν τα υπάρχοντα κτήρια χρονολογούνται τα έτη 1947-1948. Επιμελώς όμως αρνείται να δεχθεί πραγματογνωμοσύνη, που θα αποδείκνυε αδιάσειστα την πραγματική ηλικία των κτηρίων, δηλαδή μετά το 1960. Στην άρνησή της να δεχθή πραγματογνωμοσύνη επιβοηθείται δυστυχώς κι από την Δικαιοσύνη και παρά το γεγονός ότι την ηλικία των κτηρίων αποδείξαμε από τις προσκομισθείσες αεροφωτογραφίες του ΓΥΣ και του Κτηματολογίου Αθηνών.

Δεν μπορεί λοιπόν να κτισθεί εκεί κανένα κτίσμα γιατί είναι παράνομο, κι αν το έπραττε οιοσδήποτε απλός πολίτης θα το γκρέμιζε η Πολιτεία.
Υπάρχουν πλείστες άλλες παρανομίες κι αυθαιρεσίες, όπως παραδείγματος χάριν οι περιβάλλοντες το κτήριο δρόμοι που είναι αδιάνοικτοι και χωρίς υψομετρική μελέτη.
Αυτό τό τελευταίο έχουν καταγγείλει αρμοδίως και παρόδιοι ιδιοκτήτες.


Πάντα τ’ ανωτέρω εκτός του γεγονότος ότι εκκρεμούν αρμοδίως ενώπιον των Αρχών της Διοικήσεως και των Δικαστηρίων, έχουν επισήμως γνωστοποιηθεί και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου, αλλά οι πάντες κωφεύουν προκειμένου να επιβάλλουν την ανέγερσιν του παρανόμου αυτού κτίσματος και να δημιουργήσουν μία de facto κατάστασιν.
Έχουν προς τούτο υποβληθεί μηνύσεις εναντίον των οργάνων κι υπαλλήλων διά απιστία παράβασιν καθήκοντος διά προσβολή του αντιρατσιστικού Νόμου τόσον από πολίτες όσον και από εμέ ως δικηγόρου.
Κατά την εκσκαφή και την διενέργειαν των οικοδομικών εργασιών έκλεισαν ερμητικά τον χώρον 17 στρεμμάτων, δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικές με το έργο ως ώφειλαν ανηρτημένες. Εδόθηκαν δε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών ψευδείς βεβαιώσεις περί του βάθους των εκσκαφών που αποδεικνύονται από φωτογραφίες των θεμελίων που κατάφεραν Έλληνες πατριώτες να πάρουν έντεχνα και από συγκεκριμένα σημεία. Κατά συνέπειαν κρυφά και κεκλεισμένων των θυρών έσκαψαν σε βάθος μεγαλύτερο από αυτό, που βεβαιώνεται ψευδώς στις βεβαιώσεις της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας γεγονός που πρέπει να συνδυασθεί με περίεργες κινήσεις από «βανάκια» τα χαράματα στο χώρο όπως κατήγγειλαν καί εμήνυσαν αυτόπτες μάρτυρες. Γι’ αυτό και έχει υποβληθεί μήνυσις κατά της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών διά παραβίασιν καθήκοντος, έκδοσιν ψευδών βεβαιώσεων κλπ.
Βλέπομε λοιπόν ότι η κρατική μηχανή επιμένει να φτιάξει ένα παράνομο κτίσμα σε μία τέτοια υψίστης σημασίας περιοχή σε βάρος του Ελληνικού Λαού, που σημαίνει ότι πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχουν σκοτεινές σκοπιμότητες που επισύρουν βαρειές ποινικές ευθύνες. Θα επιδιώξωμε να διαφωτισθεί και λάμψει η αλήθεια.



Αικατερίνη Κ. Παντελίδου


arxaiaithomi.gr



Το διαβάσαμε από το: Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_560.html#ixzz4dkroKbyj

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια