Προσέξτε την ΥΠΟΥΛΗ «νέα πατέντα»! ‘Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κρατήσεως’! Στα νησιά μας!ΠΡΩΤΟΙ ‘ΣΤΟΧΟΙ’ του κάθε Μουζάλα, Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΟΣ ΜΑΣ!

ΝΕΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ «ΠΑΓΙΔΕΣ» – με πρωταγωνιστές ποιούς άλλους, τους λαθρομετανάστες – ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΖΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ «ΒΥΘΙΣΘΟΥΝ» στο τέλμα και την ανέχεια ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΣ (και όχι μόνον) ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ!Διαβάζουμε (…ΟΣΑ Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΖΟ-ΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ», ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ …»δαιμονίων ρεπόρτερς»- «ερευνητών» – «αποκαλυπτικών ειδήσεων» και άλλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!) πώς την 1η Μαρτίου 2017, εξεδόθη απο το υπουργείο Εσωτερικών, η άδεια δομήσεως ‘Προαναχωρησιακού Κέντρου Κρατήσεως’, εντός του στρατοπέδου ‘Καπετάν Λάζαρης’ στην Κώ, εκτάσεως 72.000 τ.μ.(!) και μάλιστα με σύμβαση ΚΑΠΕΠΕΙΓΟΥΣΗΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕΩΣ, εντός χρονικού ορίου …40 ημερών!!!

Όσοι …κοιμούνται – ακόμα; – ΒΑΘΕΩΣ, άς διαβάσουν κατωτέρω την κυβερνητική απόφαση….

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ; 12 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
EΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ,
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ,
MHΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΝ
ΕΧΕΙ …ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΣΑΜΟΣ;
ΜΠΑΑΑΑΑΑ….
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ο «αρμόδιος» – μαιευτήρ & γυναικολόγος κλινικάρχης της Νέας Σμύρνης – υπουργός σε δηλώσεις του, στα τέλη Φεβρουαρίου, σχετικά με τα ‘προαναχωρησιακά κέντρα’ ομολόγησε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ : «πρέπει (;;;) να φτιαχτούν προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά με άλλη λογική, όχι ότι όποιος μπαίνει για παράπτωμα πάει εκεί, αλλά με τη λογική(;;;) ότι για να μπορέσει να είναι το άσυλο αποδοτικό –ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΤΑΧΑ ‘ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ’;;; – χρειάζεται για κάποιους η κράτηση γιατί …εξαφανίζονται! Βγαίνει η απόφαση για την επιστροφή τους και δεν τους βρίσκουμε!»

Κατά πληροφορίες τοπικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, επίσης το αντίστοιχο «νέο» προαναχωρησιακό κέντρο κρατήσεως στην Σάμο, είναιΗΔΗ έ τ ο ι μ ο…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ». ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ». ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ BΡΑΔΥΝΩΝ …ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ‘S U R V I V O R’… Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»
odysseiatv μέσω triklopodia

Το διαβάσαμε από το: Προσέξτε την ΥΠΟΥΛΗ «νέα πατέντα»! ‘Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κρατήσεως’! Στα νησιά μας! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_593.html#ixzz4dNVdN2hi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…