Οι 300 εκλεγμένοι προδότες από τους απάτριδες λαό του πούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ κοψοχρονιά, χάρισμα!!!





Συγκροτείται επιτελική ομάδα Δήμου, Παναθηναϊκού και αρμόδιων Υπουργείων για το πρότζεκτ στο Γουδή, μετά από απόφαση της διυπουργικής σύσκεψης, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το σχέδιο «Νέα Αθήνα».
Για γήπεδα υπάρχουν λεφτα;;;;;;;


Πουλάμε αεροδρόμια, ΔΕΗ και όλες τις επικερδείς δημόσιες υπηρεσίες, σε δώρο συσκευασίας μαι κορδελίτσα την Ελλάδα, για να φτιάχνουμε γήπεδα και καρέκλες για τους προδότες!!!
Κρεμάλες πότε θα φτιάξουν, πότε αυτός ο δουλικός λαός θα πει φτάνει προδότες;;;;;;
Ο κόσμος χάνετε…Και το αυτό χτενίζεται!!!!

Ο αλήτης προδότης Μητσοτάκης, ζητά να πάρουν και την ΔΕΗ!!!
Και μετά τι;;; Αφού τα πούλησαν όλα, με τι θα πληρώνουμε τους νταβατζήδες μας;;;

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για έλλειψη ενεργειακής πολιτικής, άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΔ και ανέπτυξε την πρότασή του για ιδιωτικοποίηση και συμμαχία της ΔΕΗ με στρατηγικό επενδυτή. Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι είναι επείγον και αναγκαίο να γίνει συζήτηση για την ενεργειακή πολιτική, «καθώς η χώρα δεν έχει κατεύθυνση για τα θέματα ενέργειας»
Για αποπληρωμή χρέους το 1,2 δισ. που έλαβε το Δημόσιο από το χάρισμα της Fraport!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μπορεί το 1,2 δισ. ευρώ που έλαβε το Δημόσιο από τη Fraport για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων να αποτελεί μια σημαντική ένεση ρευστότητας, αλλά τα χρήματα δεν θα μείνουν στα κρατικά ταμεία ούτε εβδομάδα, καθώς το Δημόσιο θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην αποπληρωμή λήξεων ομολόγων ύψους 1,4 δισ. ευρώ. Οι συνολικές υποχρεώσεις του Δημοσίου προς ξένους πιστωτές τον Απρίλιο ξεπερνούν το 1,8 δισ. Ετσι, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, τα έσοδα από την παραχώρηση των αεροδρομίων δεν θα αλλάξουν τις συνθήκες ρευστότητας στην οικονομία.

Η παραχώρηση των αεροδρομίων αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικοποιήσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα, ενώ η συμφωνία προβλέπει επενδύσεις τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ σε κατασκευαστικά έργα για τον εκσυγχρονισμό των αεροδρομίων. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση, σε έναν εξαιρετικά ελκυστικό τομέα, τον τουρισμό, και η οποία πραγματοποιείται από έναν μεγάλο διεθνή όμιλο με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά διαχείρισης αερολιμένων, δεν βρέθηκαν ξένες τράπεζες για να την χρηματοδοτήσουν, γεγονός που αποτυπώνει την επενδυτική καραντίνα στην οποία παραμένει η χώρα, εξαιτίας της αναξιοπιστίας, της αβεβαιότητας, της αστάθειας και της αποτυχίας υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.

Με εξαίρεση την Alpha Bank η οποία συμμετέχει, με 284,7 εκατ. ευρώ, στην κοινοπραξία χρηματοδότησης του δανείου (ύψους 1 δισ. ευρώ), τα υπόλοιπα 715 εκατ. ευρώ προέρχονται από ειδικού σκοπού αναπτυξιακές τράπεζες, που συνδέονται με κρατικούς φορείς: Παρευξείνια Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης (62,5 εκατ. ευρώ), Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (186,7 εκατ.), Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (280 εκατ.) και το IFC (International Finance Corporation), που είναι μέλος της World Βank, με 154,1 εκατ. Σημειώνεται ότι από το τέλος Ιουνίου 2015, όταν επιβλήθηκαν τα capital controls, δεν έχει γίνει ουσιαστική χαλάρωση του ορίου αναλήψεως μετρητών, ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο 2016, παραμένει σε εκκρεμότητα.
http://www.kathimerini.gr/905322/article/epikairothta/politikh/gia-apoplhrwmh-xreoys-to-12-dis-poy-elave-to-dhmosio-apo-fraport

arxaiaithomi.gr

Το διαβάσαμε από το: Οι 300 εκλεγμένοι προδότες από τους απάτριδες λαό του πούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ κοψοχρονιά, χάρισμα!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/300_21.html#ixzz4eszRPI00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια