ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ! ΈΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ;
Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, μίλησε για την αποφυλάκιση του, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέση την εγγύηση των 200.000 ευρώ.


«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου,
δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος (σσ ο πρώην υπουργός)», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος», ενώ αναφέρθηκε και στην επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο.

«Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική».

Σε αυτό το φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνεται και η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στον λογαριασμό του στο twitter ο Αντώνης Σρόιτερ.
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-200-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%83/ 

Σχόλια