Oύτε ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΕΞΕ! Αυτό είναι το ΙΣΛΑΜ!Και παίρνουν τσάμπα φάρμακα...(σκληρές εικόνες 18+)







To βράδυ των Χριστουγέννων μία ομάδα Σομαλών Μουσουλμάνων, στο Βέστερμπρο της Κοπενχάγης στη Δανία επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι Δανών που απολάμβαναν τη βόλτα τους.

Οι 4 Μουσουλμάνοι χτύπησαν αρχικά τον Mads Schøllhammer με ένα μπουκάλι το οποίο έσπασε από το χτύπημα. Πέφτοντας κάτω δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι ακόμα και με σιδερένια κλειδαριά, ενώ του κλωτσούσαν το σώμα.

Στη συνέχεια ανέλαβαν την κοπέλα Nanna Skovmand που την έριξαν στο έδαφος και ξεκίνησαν να τη χτυπούν με την ίδια σιδερένια κλειδαριά και με αλυσίδες.



Όταν συνελήφθησαν οι άντρες γελούσαν. Όταν ξεκίνησε η δίκη τους γελούσαν. Όταν ο δημόσιος κατήγορος περιέγραφε στο δικαστήριο τα γεγονότα, γελούσαν. Δεν είναι τρελοί. Είναι η κουλτούρα τους.



Η είδηση αυτή είναι μετάφραση από το 10news.dk της 21 Απριλίου 2015. Ο λόγος που τη θυμηθήκαμε;

Tο γεγονός πως οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα λαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα (το άρθρο ΕΔΩ). Φάρμακα που ούτε οι Έλληνες δεν λαμβάνουν δωρεάν. Λαϊκίζουμε θα πουν οι αριστεροί. Εμείς λέμε πάλι έλεγχος και εφαρμογή του νόμου. Τίποτα παραπάνω.

ΥΓ. για τις επιθέσεις σε νεαρές και νεαρούς από συμμορίες μουσουλμάνων η Ευρωπαϊκή Αριστερά τι έχει να πει;
http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/90460-oyte-o-syntaktis-antekse-afto-einai-to-islam-kai-pairnoun-tsampa-farmaka-sklires-eikones-18.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια