ΜΠΑ! Ώστε ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και τουρκο-ΤΖΑΜΙ (καμουφλαρισμένο ως ..."εντευκτήριο"!) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;


"ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ" ΩΣ ...ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ! ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡ-ΠΑΣΑΣ ΤΙΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΟΚ; Ε;
(ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ! ΚΑΘΑΡΩΣ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! ΚΡΑΤΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ...ΑΥΤΟ;)
Τουρκοτζαμί «από την πίσω πόρτα» (και ας «φωνάζει» ο Ερντογάν) λειτουργεί τα τελευταία χρόνια (!) στην Θεσσαλονίκη με κανονική άδεια όμως ...«εντευκτηρίου»!!!
Και με την υπογραφή του δήμου της πόλεως, αλλά όχι του ελληνικού κράτους!
Το τζαμί 'Osmaniye' βρίσκεται μέσα στο εντευκτήριο του Συλλόγου Μουσουλμάνων Μακεδονίας - Θράκης, με έδρα στην Σταυρούπολη.

(Αλήθεια ο τοπικός Μητροπολίτης Σεβ.κ.Βαρνάβας το ξέρει; Και άν ναί, τί ...γνώμη έχει; Και τί μέτρα έλαβε;)

Η άδεια που επικαλείται ο σύλλογος, είναι άδεια εντευκτηρίου και ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Λατρευτικού χώρου!Κατά βάθος, το τζαμί (δεν έχει μιναρέ και γι’ αυτό λέγεται 'μεστζίφ') λειτουργεί ως κέντρο ...αναλύσεων (;;;) των γνωστών αναθεωρητικών τουρκο-σεναρίων για την ελληνική Θράκη και τα Βαλκάνια, υπό τη «σκέπη» του τουρκικού (ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΛΛΟΥ;) προξενείου Κομοτηνής, που είναι ο χρηματοδοτικός (Υπέρ-γενναιόδωρος...) μεσολαβητής κονδυλίων από την Τουρκία...

Την διαπίστωση (υπάρξεώς του και "λειτουργίας") έχει κάνει και ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, δηλώνοντας για την παραχώρηση του χώρου και την έκδοση των απαραίτητων δημοτικών πιστοποιητικών ("αφού" είναι ...εντευκτήριο!): «Αυτοί έτσι κι αλλιώς παίρνουν λεφτά από την Τουρκία»!

Πρόσφατα στο 'μεστζίφ' Osmaniye, ο γνωστός ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, τέλεσε «μνημόσυνο στο όνομα των... μαρτύρων μας» (ποιους εννοεί και για ποιους λόγους έγιναν μάρτυρες;), στο οποίο πήραν μέρος, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής της εθνικής τουρκικής αεροπορικής εταιρίας (Γραφείο Θεσσαλονίκης), ο Σαδίκ Σαδίκ, συνεργάτης του ψευδομουφτή Σερίφ, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Μακεδονίας - Θράκης Οσμάν Ισμαήλογλου.

«Μετείχαμε σε ανάγνωση 'μεβλίτ', που έγινε στο Osmaniye, για τους μάρτυρες (;) και τους νεκρούς μας. Είθε να γίνει δεκτό από τον Αλλάχ» είπε ο Σερίφ, αφήνοντας σαφείς «φωτογραφικούς» υπαινιγμούς, για τον πολιτευτή Αχμέτ Σαδίκ .

Στα χαρτιά, εντευκτήριο.
Στα λόγια, λατρευτικός χώρος.
Στην πράξη, όμως, τουρκογιάφκα!

(Και η ζωή συνεχίζεται στην συμπρωτεύουσα, ωσάν να μην συμβαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε!
Ερώτηση και απορία: Εκτός του Μπουτάρ-πασά, δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες πολιτικοί εκεί;
Που τους εκλέγει ο λαός της Θεσσαλονίκης;
Βουλευτές άς πούμε...
Ή περιφερειάρχης... άς πούμε....
Ή δημοτικοί σύμβουλοι, άς πούμε...
Ή τοπικοί φορείς & σύλλογοι, άς πούμε...
ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΩΝΙΑ;

Όλα 'εντάξει' παιδιά;
Δεν έχετε κανένα "πρόβλημα" με το ανωτέρω ΛΙΑΝ "πρωτότυπο" τουρκο-εντευκτήριο, έ;)
odysseiatv

Το διαβάσαμε από το: ΜΠΑ! Ώστε ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και τουρκο-ΤΖΑΜΙ (καμουφλαρισμένο ως ..."εντευκτήριο"!) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_452.html#ixzz4bJ7ABUus

Σχόλια