Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.





Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Επειδή, ναι, υπάρχει τρόπος να μάθει κάποιος όλα αυτά τα οποία έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας.
Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Δεν μας πιστεύετε; Πατήστε απλώς σε αυτό το link: history.google.com/history .
Υπάρχει ιστορικό ακόμη και για τις φωτογραφίες που έχετε αναζητήσει.
Δείτε τα όλα! Κάθε ντροπιαστική αναζήτηση που έχετε κάνει στη ζωή σας, κάθε τι που κοιτάξετε εν ώρα εργασίας, ενώ δεν θα έπρεπε... Είναι όλα εκεί.
Ίσως να μην σας ακούγεται ανησυχητικό εάν σκέφτεστε τον υπολογιστή που έχετε σπίτι σας, αλλά τι συμβαίνει με εκείνον που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας ή σε κάποιον άλλο δημόσιο χώρο. Τώρα σαν να σας βλέπουμε να αγχώνεστε!
Μπορείτε ευτυχώς να δώσετε σε αυτή την τρέλα. Δείτε στα αριστερά σας και πατήστε το «Activity Controls» και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Web & App Activity» έτσι ώστε να μην είναι «τσεκαρισμένη».






Και τελειώσατε! Από εδώ και πέρα καλό είναι να έχετε στο νου σας ποιος μπορεί να δει όλα όσα ψάχνετε σε υπολογιστές κοινής χρήσης.







huffingtonpost.gr

Το διαβάσαμε από το: Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/google.html#ixzz4Zce2qY4I

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια