ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ή ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ….ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ/ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΕΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ/ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

2)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ….ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ KFOR ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ ΤΟΥ 1999 ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. Ή ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.. ΟΧΙ ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΟΣΝΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.(ΕΙΔΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ…)

3)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΜΕΤΑ-ALTHEA.ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΕ/ΠΟΛΥ (ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ)

4)ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΗΙΚΟΥΝ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Ή ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Η ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ….ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ…

5)ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ 2-3 ΤΑΧΕΩΝ ΣΚΑΦΩΝ. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ VIIITAΞΠΖ/ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΟΝΤΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.
6)ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΣΕΚΑ-ΚΟΡΥΤΣΑ ΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΒΟ-ΓΚΟΣΤΙΒΑΡ ΤΗΣ FYROM ΚΑ. ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣhttp://ambassadorsatlarge.com/archives/71310

Σχόλια