ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ Τ’ΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ; ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

 

Βασίλης Κασιμάτης Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Ωραιόκαστρο και παλιότερα στο Πέραμα, Αίγιο, κλπ λέω τούτο…Καταντήσαμε μια σιχαμένη κοινωνία. Έλληνες χτυπούν αδέρφια Έλληνες για το δικαίωμα φοίτησης … παιδιών λαθρομεταναστών!!

Γιατί δεν πάνε αυτά τα λαθρομεταναστάκια σε σχολεία της Βουλιαγμένης, της Βούλας, του Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς;; Μήπως γιατί εκεί φοιτούν τα παιδιά του Αλέξη, του Κούλη και του Κουτσούμπα (ΚΚΕ);;; Ε;;;; Γιατί;;;; Λες και λύσαμε τα δικά μας τεράστια προβλήματα, λες και τα δικά μας παιδιά δεν πεινούν και ασχολούμαστε τώρα και με τους «λάθρο» ώστε να πλουτίζουν παράνομα οι 200 Μ.Κ.Ο. (παραμάγαζα του Μουζάλα). Και πίσω από αυτό το «κάδρο», στο ρόλο μπαμπούλα, ο εισαγγελέας και ο κατάπτυστος αντιρατσιστικός νόμος. Έχω επανειλημμένως ρωτήσει από τον ίδιο τον υπουργό «λαθρομεταναστών» Γ. Μουζάλα, μέχρι και τους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που συναινούν σε αυτή τη παρωδία.

Ποιος ο λόγος να πηγαίνουν παιδιά 6 έως 10 ετών σε Ελληνικά σχολεία αφού:
1. τα παιδιά αυτά δεν μιλούν Ελληνικά και οι δάσκαλοι δεν μιλούν Πακιστανο-αφγανο-μαροκινο-τυνησιο-αλγερινο-αφρικανο-συριακά;
2. οι γονείς των παιδιών αυτών δεν επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα, άρα ποιος ο λόγος να λάβουν Ελληνική παιδεία;
Απάντηση που να ικανοποιεί έστω τη στοιχειώδη λογική, δεν έχω λάβει. Έχω λάβει απαντήσεις από κοινοβουλευτικούς, του τύπου «παρκάρουμε τα «λαθρο»μεταναστάκια» κλπ. Τα σχολεία μας όμως δεν είναι πάρκινγκ παιδιών. Κι αυτά τα παιδιά δεν πληρούν καν τους βασικούς κανόνες δημόσιας υγείας. Κοντολογίς είναι κινητές υγειονομικές βόμβες θυμίζοντας τις δηλώσεις και του προέδρου του Ιατρικού συλλόγου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, που είχε κατονομάσει τις δομές φιλοξενίας ως υγειονομικές βόμβες!!

Σε κάποια σχολεία εξ αυτών, το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής έχει μεριμνήσει ακόμα και σχολικά για τη μεταφορά των παιδιών αυτών, όταν τα Ελληνόπουλα πάνε με τα πόδια !!Ο τελικός προορισμός των γονιών τους είναι καταλήξουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αν τους δώσουμε παιδεία, μετά θα τους δώσουμε και τα 400 € το μήνα (μετρητά/άτομο) που ήδη έχει εξαγγείλει ο μίσθαρνος Μουζάλας. Ήδη τους δίνουμε φαγητό, στέγη, περίθαλψη. Μήπως να τους δώσουμε και αμάξι. Άρα λειτουργούμε σαν να λέμε σε όποιο κατατρεγμένο ή έστω και ελάχιστα φτωχό υπάρχει στο πλανήτη, ελάτε στην Ελλάδα, ο Έλληνας θα δουλεύει για να σας ταΐζει. Ε, ποτέ!! Και όποιος αντιδράσει του κολλάνε τη ταμπέλα, του ρατσιστή, εθνικιστή. Έλεος! Και για να μην σας πιάνουν και κορόιδα… Πρόσφυγες – Σύριοι δηλαδή – δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι. Και μην σας παραμυθιάζουν ότι τους φροντίζει η Ε.Ε. Τα λεφτά είναι κατά 70 % Ελληνικά!! Φίλες και φίλοι… σφαζόσαστε για να διατηρείται ο λαός μας διχασμένος και για να κονομάνε οι ΜΚΟ των λαμόγιων. Καμία ανοχή. Τέτοια κοινωνική ανοχή συνάδει σε ηλιθιότητα και εγκληματική συμπεριφορά εις βάρος του Έθνους μας.

https://www.facebook.com/vassiliskasimatis

tokoutsavaki.blogspot.gr

Σχόλια

 1. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ .. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .....--ΑΠΟ 24-11-2011 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ......... ..........ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.............NA TI KANOYN OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ....Αποτρέψετε εγκατάσταση λαθρομεταναστων στους κατά τόπους δήμους σας
  ΔΙΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.
  ΚΑΘΩΣ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ ΣΕ ΥΠΌΘΑΛΨΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΎ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ( ΤΟ ΕΓΚΡΊΝΕΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΛΏΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙς ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥς ΠΕΡΙΟΧΕς ΜΑς (ωστόσο,προδότες πολίτες υπάρχουν σε αρκετους Δήμους που τα καθάρματα δεν κάνουν τίποτε για το λαθρομεταναστευτικο)
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΟΥ........ΚΑΙ Να ενημερώνετε συνεχώς, τους πάντες (και με γραπτές ανακοινώσεις στους τοίχους των Δημαρχείων στις στάσεις λεωφορείων στα καφενεία κ λ π) ότι βάσει του νόμου θα εκτελεστούν όσα καθάρματα αποδειχθεί ότι τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος έβγαλαν χρήματα εκμεταλευόμενοι το λαθρομεταναστευτικό είτε με μπόνους στο μισθό τους ή δουλεύοντας σε hot spot είτε παραχωρώντας τους χώρους των για στέγαση λαθρομεταναστών, είτε ενήργησαν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού Κ Λ Π. (κοινοποιήστε). ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΊΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. (αυτά που γράφω, έχουν ήδη κατατεθεί μέσο εισαγγελίας και αστυνομίας σε 6 Δήμους(ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) και έχουν γίνει πλήρως αποδεκτά και απ την αστυνομία και απ τις εισαγγελίες)
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206770335836901&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=3&theater
  δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο του εγγράφου σε ετούτο εδώ το λίνκ (κοινοποιήστε). https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89/1042056112504403.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου