ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟ2! Θα ασπρίσει όλη η Ελλάδα ξανά !!!

Είναι πλέον γεγονός.. Τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού άρχισαν να δείχνουν ότι εμείς πρώτοι είχαμε αναφέρει ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου, ότι δηλαδή θα έχουμε νέα ψυχρή εισβολή αντίστοιχη με αυτή της »ΑΡΙΑΔΝΗΣ» που μας χτύπησε αρχές Ιανουαρίου, μετά τις 7-8 Φεβρουαρίου.


Ουσιαστικά, μία νέα ψυχή εισβολή από την Σιβηρία, θα καταφέρει να κινηθεί και να τρυπώσει στα Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Τουρκία καθώς και την κεντρική Ευρώπη.

Μάλιστα θα επηρεαστεί και τεράστιο κομμάτι της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, με χιόνια σε πολλές περιοχές ακόμα και με μηδενικό υψόμετρο.


Υποψηφιότητα για πυκνά χιόνια λαμβάνουν με τα στοιχεία τα οποία αναλύουμε τις τελευταίες ώρες εδώ στο ,τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η Αθήνα, με την συμπρωτεύουσα να λαμβάνει τεράστια πιθανότητα ακόμα και για χιονόστρωση 5-10 εκατοστών.

Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμα θεωρητικά και μένει να επαληθευτούν μέρα με την μέρα, φτάνοντας λίγες μέρες πριν την εκδήλωση του νέου χιονιά »ΑΡΙΑΔΝΗ 2» όπου και θα φανεί που και πόσο θα το στρώσει.http://olastifora.gr/archives/54553

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…