Αυτός φαντάζει αθώος πρόσφυγας - Διαβάστε όμως ποιος πραγματικά είναι



Στρατής Μαζίδης


Μια ακόμη πολύ σοβαρή αποκάλυψη ως προς την πραγματική ταυτότητα ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι εγκαταλείπουν τη Συρία υπό το μανδύα του πρόσφυγα.


Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Σύριο καλό φίλο και ρεπόρτερ Maytham και να σας διαβιβάσω την ευχαριστία του για την ανταπόκρισή σας στις αναρτήσεις μας σχετικά με τη διακοπή της υδροδότησης της Δαμασκού. Μια είδηση η οποία θάφτηκε κυριολεκτικά διεθνώς μολονότι αφορά παραπάνω από 5.000.000 κόσμο.


Όπως είχαμε επισημάνει τουλάχιστον πριν δύο χρόνια στη Freepen.gr, η CIA επισήμαινε πως ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τους τζιχαντιστές οι οποίες αναμειγνύονταν με τις προσφυγικές μάζες στα συροτουρκικά σύνορα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Σύριων ρεπόρτερ ο εικονιζόμενος πρόσφυγας που πλέον ζει στη Γερμανία δεν είναι άλλος από το διαβόητο τρομοκράτη Bandar Abdullatif AlMohammad. Πάρα ταύτα αυτό δεν τον εμπόδισε να παρουσιαστεί σε γερμανικό ντοκιμαντέρ με τη μητέρα του Dalal για να διηγηθεί με θλιβερό ύφος το πως διέφυγαν των βομβαρδισμών του "κακού" Ασαντ.


Ο Bandar έχει μετάσχει σε σειρά τρομοκρατικών και απάνθρωπων επιθέσεων στη Συρία.


Είχε μετάσχει σε δολοφονίες και λεηλασίες όπως πχ του φυλάρχου της χριστιανικής Καφάγια στο Ιντλέμπ πριν να ενταχθεί στις τάξεις της ISIS.


O Bandar θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους της ISIS, της οποίας αποτελεί και κήρυκα καλώντας τον κόσμο να σκοτώνει όποιον αναφέρεται αρνητικά σε αυτή.


Ωστόσο μιλώντας αγγλικά και γερμανικά αλλά και διαθέτοντας μια συμπαθητική όψη χωρίς τη γενειάδα, είναι περισσότερο χρήσιμος στην ISIS σε όσα σχεδιάζει εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Η οργάνωση τον εκπαίδευσε και τον έστειλε ως πρόσφυγα στη Γερμανία, πιθανότατα περνώντας κι από τα δικά μας μέρη.


Η αποστολή του στη Γερμανία είναι η στρατολόγηση μελών υπέρ της ISIS. Πιθανότατα ο επόμενος οδηγός ενός τρελού φορτηγού ή βομβιστής αυτοκτονίας να είναι δική του "επιτυχία".


Θα υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό περυσινές μαρτυρίες Σύριων προσφύγων όταν αντίκρισαν ξαφνικά στην "ασφαλή" Γερμανία, ανθρώπους της ISIS, αυτούς δηλαδή εξαιτίας των οποίων εγκατέλειψαν την πατρίδα τους.


Συμπερασματικά θα σας μεταφέρω μια άποψη που διατυπώνουν ορισμένοι Σύριοι, αρχικά ως αστείο αλλά μάλλον θα πρέπει να την λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη, το Χαλέπι είναι μια ασφαλής πόλη σε αντίθεση με το Βερολίνο, το Παρίσι και την Κωνσταντινούπολη.



freepen.gr

Το διαβάσαμε από το: Αυτός φαντάζει αθώος πρόσφυγας - Διαβάστε όμως ποιος πραγματικά είναι http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_821.html#ixzz4UtNThsCs

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια