ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ)Μονώνει από τον θόρυβο και "κλειδώνει" την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας..


Πρόκειται για γεννήτρια που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια τάσης 220V και ισχύος άνω των 7500W χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε καυσίμου!


Η συσκευή παρέχεται σε κλειδωμένο κουτί, με τρόπο που μονώνει από κάθε θόρυβο και ταυτόχρονα προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας.

Σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σε ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες ή μικρά εργαστήρια και της δόθηκε πιστοποιητικό που βεβαιώνει πως δεν είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ο χρήστης πρέπει να υπογράψει σύμβαση ότι δεν θα ανοίξει τη συσκευή για μια περίοδο 5 ετών, η οποία είναι και η περίοδος της εγγύησης. Η εταιρεία λέει ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συσκευή για 30 ημέρες δωρεάν πριν να την αγοράσετε κι' αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να την στείλετε πίσω. Η συσκευή δεν ζεσταίνεται και διαθέτει κύκλωμα προστασίας από υπερφόρτιση..


Nicos Kastanias:

Επειδή κάποιοι φίλοι μου ζητούν λεπτομέρειες για την συσκευή ελεύθερης ενέργειας που ανέφερα πιο κάτω, απλώς τους πληροφορώ ότι μετέφρασα την είδηση από το έγκριτο "Before It News".


Μπορούν όμως να στείλουν email εδώ: glenn@nsearch.com για να λάβουν πληροφορίες για την συσκευή, ή να μπουν εδώ:
http://www.project.nsearch.com και να πατήσουν το "Bonuses" menu option..

Πηγή - Μετάφραση:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…