Είμαι ισλαμόφοβος και ομόφοβος, εκτελέστε με στην Πλατεία Συντάγματος.

Σε προηγούμενη δημοσίευσή μου στην εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος» και στο Καταγγείλτε μπλογκ (http://kataggeilte.blogspot.com/2016/10/blog-post_6384.html), με τίτλο «Αμερικανομπολσεβικισμός, Ισλάμ και ομοφυλοφιλία : τρεις βασικοί Δούρειοι Ίπποι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για τον αφανισμό της Ελληνορθοδοξίας» είχα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής :


«Όλοι εμείς που αυτοχαρακτηριζόμεθα ορθόδοξοι απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας το νεοεποχίτικο ιδεολόγημα ή καλύτερα φληνάφημα περί σεξουαλικού προσανατολισμού.
Ο κιναιδισμός ή αρσενοκοιτία, όπως αναφέρεται ρητώς στην Αγία Γραφή είναι θανάσιμο αμάρτημα (όπως η πορνεία, η μοιχεία και όλα τα σαρκικά αμαρτήματα) και ιδιαιτέρως βδελυκτό για τον Άγιο Τριαδικό Θεό. Είναι μια φρικτή διαστροφή, μια εμετική ανωμαλία, που ανατρέπει την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία, μια φρικώδης παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μισώ την ομοφυλοφιλία, αλλά όχι τους ομοφυλόφιλους.
Ειδικώς αυτούς που αναγνωρίζουν την ψυχοσωματική τους ασθένεια και αγωνίζονται, επικαλούμενοι την άνωθεν βοήθεια, να υπερνικήσουν εν Χριστώ το σοδομικό βδέλυγμα. Υπάρχει δυστυχώς και η άλλη κατηγορία των αναιδών και υπερφίαλων κίναιδων που όχι μόνο αισθάνονται υπερήφανοι για τον απεχθή κιναιδισμό τους, αλλά επιδιώκουν τη ποινική δίωξη όσων έχουν την άποψη ότι είναι θανάσιμη αμαρτία η «ιδιαιτερότητά» τους. Αυτοί είναι ορκισμένοι εχθροί της Εκκλησίας που θεωρούν ρατσιστικό το χωρίο του Ευαγγελίου που αφορά στους αμετανόητους αρσενοκοίτες και στην κλειστή γι’ αυτούς Βασιλεία των Ουρανών (Α΄ Κορ. στ΄ 9-11).

Αυτούς τους αμετανόητους ανθρώπους ο Πανάγιος Θεός τους έχει αφήσει στη «τύχη» τους. Επειδή Τον απαρνήθηκαν, δεν Τον αναγνώρισαν ως τον μοναδικό αληθινό και Πανάγαθο Θεό, δεν Τον ευχαρίστησαν για τις ευεργεσίες Του και δεν Τον δόξασαν, τους παρέδωσε σε επαίσχυντα πάθη (Ρωμ. α΄ 26-27). Και εμείς οι Ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει να στεκόμαστε μακριά τους και να αποφεύγουμε οποιαδήποτε συζήτηση και συναστροφή μαζί τους. Το μόνο που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι να προσευχόμαστε γι’ αυτούς.

Όσον αφορά τους άλλους τους καλοπροαίρετους, αυτούς που συναισθάνονται την ασθένεια τους, η μέση οδός εκ μέρους μας είναι η προτιμότερη βοήθεια. Ούτε η δαιμονική εχθρότητα, η περιφρόνηση, η γελοιοποίηση, αλλά ούτε και η αστόχαστη αποδοχή της ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας ωφελεί στο ελάχιστο, αλλά αντιθέτως προκαλούν μεγάλη ζημιά, εξοργίζοντας ή αποθρασύνοντάς τους. Δυστυχώς, την βαρύτατη ψυχοσωματική ασθένεια των ομοφυλόφιλων εκμεταλλεύεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη (αφού προηγουμένως την νομιμοποίησαν, την θεσμοθέτησαν ως φυσιολογικό σεξουαλικό προσανατολισμό και ποινικοποίησαν την άσκηση της οποιασδήποτε αρνητικής κριτικής) και τη μεταχειρίζεται ως Δούρειο Ίππο μαζί με την ισλαμική λαθρομεταναστευτική λαίλαπα (με το ζόρι τους έκαναν «συμμάχους» ή καλύτερα λυκοσυμμάχους, αποσιωπώντας το γεγονός της ρίψης των ομοφυλόφιλων από τους ισλαμιστές στο κενό, από τις ταράτσες των πολυκατοικιών) για την ανατροπή της εθνικής, κοινωνικής και οικογενειακής συνοχής και την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας σε μια ομογενοποιημένη Παγκόσμια Κοινότητα αναμεμιγμένων λαών χωρίς εθνική αυτοσυνειδησία και μολυσμένη με το φονικό ιό του Ισλάμ.

Μια τρίτη πέμπτη φάλαγγα-εργαλείο της Παγκόσμιας Νεοεποχίτικης Ελίτ για τον αφανισμό των Εθνών και την επικράτηση της ανίερης Πανθρησκείας είναι και ο αμερικανομπολσεβικισμός, που στην Ελλάδα εκφράζεται από το μεταλλαγμένο Πασόκ, δηλαδή τον Σύριζα. Αυτό το υβριδικό-χιμαιρικό τερατούργημα εκτελώντας έξωθεν εντολές αφελληνισμού και αποχριστιανοποίησης μεθοδεύει τη διάλυση της ελληνορθόδοξης κοινωνίας, εμφανίζοντας ως δήθεν διωκόμενους τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς (που «προσκαλέστηκαν» από τις ανθελληνικές Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης με τον πακτωλό χρημάτων του George Soros και τις ευνοϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις) και τους ομοφυλόφιλους από τους «ισλαμοφοβικούς» και «ομοφοβικούς» Έλληνες.

Έτσι, οι κομμουνιστοκαπιταλιστές με την αμέριστη συμπαράσταση της νεοφιλελεύθερης ανθελληνικής Δεξιάς, θέλοντας να δικάζουν ανεμπόδιστα τους πάντες σύμφωνα με την «αριστερή ηθική», θέσπισαν την Εισαγγελία κατά του ρατσισμού. Πρόσφατο θύμα αυτής της υποβολιμαίας Δικαιοσύνης, ήταν ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, ο οποίος τόλμησε να πει τα αυτονόητα. Σε δημόσιες δηλώσεις του ανέφερε ότι οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια, προσκυνούν τους ξένους επικυρίαρχους, έχουν παραδώσει τη χώρα στους ξένους και θεσμοθέτησαν την ανωμαλία με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, που ψήφισαν. Επίσης, είπε ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες και ότι όλοι είναι λαθρομετανάστες. Δηλαδή, τον Ιεράρχη που εξεστόμισε τις μεγάλες αυτές αλήθειες, παρέπεμψαν στην Εισαγγελία προς διερεύνηση της καταγγελίας για ρατσισμό και μισαλλοδοξία.

Για όλους αυτούς τους ψευτοαριστερούς και τους απάτριδες δεξιούς, ισχύει το ρητό «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος». Έτσι λοιπόν στον Συνασπισμό της Αριστεράς έχουν εντάξει ατύπως, τους μουσουλμάνους λαθραίους και τους ομοφιλόφιλους και στοχεύουν με απύθμενη εμπάθεια και εκδικητικότητα την Ελλαδική Εκκλησία.

Παρόλη την ατολμία, την παθητικότητα, την υποχωρητικότητα, την κακοδοξία (αρκετές φορές μέχρι του βαθμού του δαιμονιώδους Οικουμενισμού και της Παναίρεσης) εκ μέρους αρκετών κληρικών, η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία δεν παύει να είναι το αθάνατο Σώμα του Σωτήρος μας, Ιησού Χριστού, το οποίο εγκολπώνεται μεν όλους τους ανθρώπους που βαπτίζονται ορθοδόξως στο όνομα του Τρισάγιου Θεού, αλλά απορρίπτει και αποτάσσεται μετά βδελυγμίας δε όλες τις άλλες πίστεις, διότι είναι η μόνη κάτοχος της εξ αποκαλύψεως Αλήθειας».

Με αφορμή το παραπάνω κείμενο έκανα κάποιες σκέψεις, σας τις εκθέτω παρακάτω :
Οι περισσότεροι από εμάς τους άμοιρους γηγενείς αυτής της λεηλατημένης Χώρας, έχουμε αντιληφθεί ότι τα νεοταξικά κοράκια που κατασπαράζουν το αγιοτόκο σώμα της, οραματίζονται ένα μέλλον πολύ διαφορετικό από αυτό που επιθυμούμε.

Μεθοδεύουν την μετατροπή της Ελλάδας σε μια μοντέρνα εκδοχή των παλιών αποικιών, σε μια απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ) που θα είναι «κράτος εν κράτει» και η ελληνική εδαφική επικράτεια θα εκχωρηθεί με ειδικό εργασιακό, φορολογικό και διοικητικό καθεστώς σε ιδιώτες επενδυτές.

Σε αυτή την Ε.Ο.Ζ. κάποιοι πολίτες-κατσαρίδες όχι μόνο θα επιβιώσουν στις αντίξοες αυτές συνθήκες, αλλά θα ξεχωρίσουν και θα διακριθούν !

Ποια θα είναι τα γνωρίσματα με τα οποία θα είναι προικισμένα αυτά τα άνθη της κοπριάς, που θα τα καταστήσουν καρποφόρα και θριαμβεύοντα ;

Τρία θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων-κατσαρίδων που θα μεγαλουργήσουν : αμερικανομπολσεβικοφροσύνη αλά ΤσιπροΣΥΡΙΖΑ ή φιλελευθεροΝουΔουλική με κεντροαριστερές αποχρώσεις αλά Κούλη της Siemens εθνικοφροσύνη, ισλαμοσύνη και πουστοσύνη.
Το προφίλ του ιδανικού αφέντη της απέραντης αυτής Ε.Ο.Ζ, απεικονίζεται στη φωτογραφία του δημοσιεύματος. Σκέφτηκα να δώσω ένα όνομα στο ιδανικό και άτρωτο αυτό νεοταξικό υβρίδιο : αριστεροδεξιός ισλαμόπουστας !

Και διερωτώμαι : Ποιος ισλαμιστής της Ε.Ο.Ζ. θα διενοείτο ποτέ να πετάξει από την ταράτσα πολυόροφου κτιρίου στο κενό, μια τέτοια πολυσχιδή προσωπικότητα ;

Κρίτων Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΣυριζοΝουΔούλους

Υ.Γ. : Επειδή τυγχάνει να είμαι ομόφοβος ή καλύτερα φουστόφοβος και ισλαμόφοβος σας παρακαλώ να με απαλλάξετε από το μαρτύριο του να ζήσω δούλος στην Εοζελλάδα που ονειρεύεστε. Γι’ αυτό σας θερμοπαρακαλώ να με συλλάβετε και να με τιμωρήσετε ως παραβάτη του «αντιρατσιστικού» νόμου. Σας εκλιπαρώ να κάνετε τη νομική υπέρβαση, παραβλέποντας την αρχή της αναλογικότητας και να καταδικαστώ σε θάνατο. Η τελευταία μου επιθυμία είναι να με εκτελέσετε στην Πλατεία Συντάγματος και το πτώμα μου να το ρίξετε στην αποξηραμένη λιμνούλα του Εθνικού Κήπου (θα προτιμούσα να τον λέω Βασιλικό Κήπο), όπου κάποτε κολυμπούσαν πάπιες.

http://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%bb/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…