700.000.000 ευρω διαχειρίστηκαν οι ΜΚΟ για τους «πρόσφυγες»... Ιδού το αποτέλεσμα!Αγώνα επιβίωσης σε συνθήκες Σιβηρίας, με τις σκηνές τους θαμμένες στο χιόνι, δίνουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στο hotspot της Μόριας.και για να παρακαλάνε μαζί με την κυβέρνηση Συριζανελ τους ξενοδόχους της Λέσβου να δώσουν δωμάτια για λίγες μέρες, σε οικογένειες «προσφύγων» με παιδάκια και υπερήλικες.
Το καλοκαίρι τους ξεσήκωναν και έκαιγαν τα λυόμενα. Τώρα «κλαίνε» γιατί δεν έχουν λυόμενα και ζητάνε να πάνε σε ξενοδοχείο.
«Έπρεπε να το ξέρουν ότι ο χειμώνας δεν περιμένει. Υπάρχουν διπλάσιοι άνθρωποι από αυτούς που μπορεί να φιλοξενήσει η δομή», τόνισε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.Αιχμές από την Κομισιόν

Το μπαλάκι των ευθυνών στις ελληνικές Αρχές πέταξε για ακόμη μία φορά η Κομισιόν για την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα υποδοχής προσφύγων. «Η ευθύνη ανήκει στις ελληνικές Αρχές», δήλωσε χθες η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν για το Προσφυγικό, Νατάσα Μπερτό, όταν ρωτήθηκε για τις εικόνες της Μόριας Λέσβου.

ΜΚΟ - SIEMENS - ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ- ΤΥΦΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κτλ κτλ κτλ και οι μάσες συνεχίζονται


http://www.eglimatikotita.gr/2017/01/700000000.html?spref=fb

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…