Η ΣΥΡΙΖΑια δήμαρχος που την ενοχλούν τα ελληνικά F16…αλλά δεν την ενοχλούν ούτε η χρεωκοπεία, ούτε οι έποικοι πακιστανοί









H φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά….Να επιληφθεί άμεσα ψυχίατρος και να μας πει την γνώμη του το ΣτΕ



Να σταματήσουν να πετούν τα ελληνικά μαχητικά αεροπλάνα πάνω από τη Γαύδο.

Το απίστευτο αυτό αίτημα έστειλε η δήμαρχος του νησιού, η οποία εξελέγη υποστηριζόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία (Γκέλη) Καλλινίκου.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου χτυπάνε κόκκινο. Όμως κάτι θα ξέρει αφού άλλωστε η Ελλάς έχει για την ασφάλειά της αξκάρες γυναίκες με επιτεύγματα και φαρμακοχέρες ΕΠΟΠ να την φυλάνε…Άχρηστα τα μαχητικά και οι πτήσεις..

Να ρωτήσουμε και τον κ. Λαμπρόπουλο με την Φώφη….η οποία μπορεί να κάνει και μια βόλτα στην Γαύδο, να φάει χταποδάκι και να φοβήσει τους τούρκους…(φωτογραφίες σύντομα ακολουθούν με παράξενη γόβα και τακούνι)

«Βλέποντας πόσο συχνά παίζουν πόλεμο πάνω από τα κεφάλια μας, αναρωτιόμαστε: υπάρχει άραγε έλεγχος και αξιολόγηση της αναγκαιότητας τόσο χαμηλών και επικίνδυνων πτήσεων στα ακριτικά νησιά; Υπάρχουν τόσο συχνά παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ώστε να γίνονται όλα αυτά πάνω από το νησί μας; Έχει λάβει κανείς υπόψη του ότι η Γαύδος είναι κατοικημένο νησί και όχι βραχονησίδα;» διερωτάται η κ. Καλλινίκου σε επιστολή που αναρτήθηκε στο portalτου ραδιοφωνικού σταθμού του νησιού, αμφισβητώντας την αναγκαιότητα αυτών των πτήσεων.

https://www.paraxeno.com/13096/sirizea-dimarchos-pou-tin-enochloun-ta-ellinika-f16/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια