ΤΩΡΑ ΜΑΣ …Α Γ Ο Ρ Α Ζ Ο Υ Ν !!! Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…
ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ…
«ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ»! ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ Ξ.’HILTON’ !!!

AYTA EINAI …»ΩΡΑΙΑ» ΝΕΑ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ …»ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ», ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! (‘ΦΤΟΥ ΣΑΣ’!)
Οι οικονομικού περιεχομένου ιστοσελίδες, που το «βλέπουν» το ζήτημα με άλλο μάτι, γράφουν πώς, «ιστορική ημέρα για το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε η πώλησή του (97,3% των μετοχών), με αντίτιμο 143,3 εκατ. ευρώ».Νέος ιδιοκτήτης, είναι η εταιρεία ‘Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε.’, στην οποία συμμετέχουν η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και η ‘D-Marine Investments Holding B.V’.
Ο αγοραστής είναι η Home Holdings S.A., εταιρία των «Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε.» και «D-Marine Investments Holding B.V.”. Η συναλλαγή συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Σχεδίου Αναδιαρθρώσεως της Τραπέζης και είναι κεφαλαιακά ουδέτερη.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, «Π Ι Σ Ω» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ, ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ‘ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ’ ΣΗΜΕΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;
Η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. είναι η εταιρεία πίσω από το ‘Costa Navarino’, μίας από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο.
Η ‘D-Marine Investments Holding B.V’. έχει έδρα στο Άμστερνταμ και είναι η θυγατρική της …Τουρκικής Dogus Holding A.S.!!!


ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ
‘HILTON’, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΝΟ ;;; Ο όμιλος ‘Dogus’ απασχολεί περισσότερους από 55.000 εργαζόμενους και κατέχει δεσπόζουσα θέση στην τουρκική και διεθνή οικονομία…
Από το 1951 που ιδρύθηκε, έχει πολλές θυγατρικές που ασχολούνται με κατασκευές, μέσα μαζικής ενημέρωσης, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, αντιπροσώπευση αυτοκινητοβιομηχανιών, τον τουρισμό, την ενέργεια, με την αξιοποίηση ακινήτων και την εστίαση…
«ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ»!

Ο …»ΑΓΩΝΑΣ» ΤΩΡΑ «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ»!

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΑΜΕ – ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ «ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ»… – ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ «ΜΑΣ» ΗΓΕΣΙΕΣ, ΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΤΗΝ ‘ΦΙΝΑΝΣΜΠΑΝΚ’ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ «ΧΑΣΑΜΕ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΣΕΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ …Α Γ Ο Ρ Α Ζ Ο Υ Ν !!!
ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: ΤΩΡΑ ΜΑΣ …Α Γ Ο Ρ Α Ζ Ο Υ Ν !!! Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_6452.html#ixzz4TBGYIPHe

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…