«Να είστε έτοιμοι για την τρέλα» -ετοιμάζουν χάος την ημέρα των εγκαινίων.








Γράφει η Susan Duclos.
Αφού η αγαπημένη της παγκοσμιοποίησης Χίλαρυ Κλίντον, δεν κέρδισε τις εκλογές από τον Τραμπ,οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν τα πάντα, ώστε ο Ντόναλντ Τραμπ να μην γίνει ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τώρα ο Σόρος συνδέεται με ομάδες που σχεδιάζουν πλήρες χάος την ημέρα των εγκαινίων στην Ουάσιγκτον DC, στις 20 Ιανουαρίου 2017.

Προσπάθησαν να επηρεάσουν και να πείσουν τους εκλέκτορες να μην ψηφίσουν τον Τραμπ,για να μπει στο Λευκό Οίκο,αλλά όπως φαίνεται απέτυχαν,,αφού δεν έπεισαν τον αριθμό των εκλεκτόρων που χρειαζόντουσαν.

Οι εκλέκτορες έλαβαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ,για να καταψηφίσουν τον Τραμπ.

Το συντριπτικό σύνολο του εκλεκτορικού σώματος όμως θα δώσει την υποστηριξή του στον Τραμπ.
Εστειλαν και ένα μήνυμα ,για να μεταθέσουν την ημερομηνία που οι εκλέκτορες ψηφίζουν για τα εγκαίνια.(Στις 3 Ιανουαρίου).

Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε ακόμα και την ψεύτικη είδηση ότι η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές για να βγει Πρόεδρος ο Τραμπ!«Να είστε έτοιμοι για την τρέλα» -ετοιμάζουν χάος την ημέρα των εγκαινίων. - Εικόνα1
Αφού απέτυχαν όλες οι παραπάνω ενέργειές τους, τώρα σχεδιάζουν ειρηνικές διαμαρτυρίες,αποκλείοντας δρόμους,όπως αναφέρει το US News & World Report.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ΑΠΌ ΟΜΆΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ  ΣΌΡΟΣ. Ομάδες που έχουν χρηματοδοτηθεί από τον Σόρος ετοιμάζονται να σταματήσουν τα εγκαίνεια με την τελετή παράδοσης-Παραλαβής της Προεδρίας,παραλύοντας την πρωτεύουσα. Μία σημαντική ομάδα σχεδιάζει μια ομαλή, αλλά μεγάλη διαδήλωση κατά μήκος της διαδρομής που γίνεται η παρέλαση. Αλλά μια πιο ριζική προσπάθεια λειτουργεί υπό το σλόγκαν «καμία ειρηνική μετάβαση» που επιδιώκει να αποκλείσει μεγάλους δρόμους στην πρωτεύουσα του έθνους και να αποτρέψει την κυκλοφορία με τα πόδια.«Να είστε έτοιμοι για την τρέλα» -ετοιμάζουν χάος την ημέρα των εγκαινίων. - Εικόνα2 Άλλες ομάδες σχεδιάζουν να διαμαρτυρηθούν φωνάζοντας «αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε  το Ντόναλντ Τραμ σαν Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών»,και «δεν είναι ο Πρόεδρός μας». Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ας μην ξεχνάμε την απειλή από το «Αυτο-διακηρυγμένο μέλος μαρξιστή από το Σιάτλ,από το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι μέρος του κινήματος του Τζορτζ Σόρος που χρηματοδοτούνται από το Occupy Wall Street να ενορχηστρώσει ένα  «Πανεθνικό κλείσιμο δρόμων» την ημέρα των εγκαινίων Από την άλλη πλευρά θα έρθουν να υποστηρίξουν το Τραμπ 2.000.000 ποδηλάτες. ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΒΊΑ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΊΩΝ.

Ενώ η πλειοψηφία των ομάδων ζητούν «ειρηνικές» διαμαρτυρίες, όπως αποδεικνύεται από προηγούμενες διαμαρτυρίες, στις εκδηλώσεις κατά του Τραμπ, όπου καταβάλλονται διαδηλωτές άρχισαν πραγματικές ταραχές, προκαλώντας σωματικές βλάβες σε άλλους, καταστροφή κτιρίων, καίγοντας αυτοκίνητα και γενικά διαμαρτύρονται βίαια, είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμε μια σειρά από ανησυχητικά περιστατικά, και πιθανώς οριστικές ταραχές. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μια σύνταξη με σκηνές από τις ταραχές του Πόρτλαντ, Όρεγκον που πραγματοποιήθηκαν μετά τις εκλογές, όπου ο βιντεογράφος τελειώνει με την ακόλουθη προειδοποίηση «Είναι έτοιμοι για την τρέλα που θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου»

Τα μέτρα ασφαλείας στις 20 Ιανουαρίου θα είναι δρακόντεια και θα συμμετέχει και ο στρατός,αφού αναμένονται πάνω από 800.000 κόσμος να βρεθούν εκείνη τη μέρα στην πρωτεύουσα. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι θα γίνουμε μάρτυρες «τρελλών καταστάσεων», στην Ουάσιγκτον, την ημέρα των εγκαινίων. y.


http://allnewspipeline.com/Inauguration_Day_Planned_Chaos.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια