ΤΑ… ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ: Ρώσος ψαράς γίνεται διάσημος για τα τρομακτικά αλιεύματα του (Εικόνες)








Μπορεί να ξεχνάμε ότι ένας εντελώς ξένος κόσμος ζει πολύ κάτω από εμάς, αλλά ένας Ρώσος ψαράς έρχεται να μας υπενθυμίσει για τα «εφιαλτικά» πλάσματα που παραμονεύουν πολύ κάτω από την επιφάνεια της θαλάσσης.

Ο Roman Fedortsov από το Μούρμανσκ έχει γίνει διάσημος στο διαδίκτυο μετά την δημοσιοποίηση σειρά φωτογραφιών που δείχνουν παράξενα πλάσματα που ζουν μεγάλα βάθη και που μοιάζουν με… εξωγήινα τέρατα!
Ο ψαράς που εργάζεται σε μια μηχανότρατα με βάση έξω από ένα λιμάνι στη βορειοδυτική Ρωσία, όταν άρχισε να μοιράζεται τα αξιόλογα ευρήματα του νωρίτερα αυτό το έτος, σύμφωνα με την Moscow Times.
Μαζί με το λογαριασμό του στο Twitter, o Fedortsov ανεβάζει τις εκπληκτικές εικόνες των αλιευμάτων του και στο Flickr.

Ανάμεσα στα πολλά πλάσματα που έφερε στο φως είναι ένας Πτυχωτός καρχαρίας -σαν χέλι- με σειρές από τρομακτικά δόντια. Ο Πτυχωτός καρχαρίας συχνά αποκαλείται ζωντανό «απολίθωμα» επειδή είναι ένα από τα αρχαιότερα πλάσματα στον πλανήτη.



Ο ψαράς αποκάλυψε επίσης φωτογραφίες από την παράξενη Χίμαιρα, ένα ψάρι είναι κοινώς γνωστό ως «καρχαρία φάντασμα».

Εκτός των παραπάνω στην συλλογή φωτογραφιών του ψαρά υπάρχουν και το μαυροσπαθόψαρο, ένα τρομακτικό ψάρι με μεγάλα δόντια, μια μεγάλη πορτοκαλί αράχνη της θάλασσας και άλλα σπάνια είδη ψαριών, μαλακίων και άλλων.



crashonline, koraks.gr

Το διαβάσαμε από το: ΤΑ… ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ: Ρώσος ψαράς γίνεται διάσημος για τα τρομακτικά αλιεύματα του (Εικόνες) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_9327.html#ixzz4TaGX0bQE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια