Σκόπια: «Αυτός ο ηλίθιος ο Ζάεφ λέει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας»







Του Τοντόρ Πετρόφ* – mn.mk






Δεν είναι στο απυρόβλητο εκείνοι των οποίων οι πράξεις, εάν αποδειχθούν, ότι δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη εναντίον τους, ώστε η ενοχή τους να κριθεί…




Έχουμε την ηλίθια δήλωση του Ζόραν Ζαέφ στην γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung»





ότι είναι ηλίθιο[идиотскиот] το έργο «Σκόπια 2014» και ότι είναι μια ψευδο-ιστορία, αυτή που λέει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ανήκει στο ελληνικό έθνος. Αυτές οι δηλώσεις όχι μόνο προκαλούν την Ελλάδα, αλλά χάνουμε συγχρόνως και τη διεθνή υποστήριξη για τις θέσεις μας (περί ψευδο-μακεδόνων και ψευδο-μακεδονίας).




Η δήλωση του Ζόραν Ζάεφ δεν είναι μόνο βλακώδης αλλά και αντι-ψευδομακεδονική!




Το ότι εμείς ήρθαμε από τα Καρπάθια όρη- όπως είπε- αυτά βρίσκονται μόνο στον εγκέφαλο του Βελιγραδίου και της Αθήνας που μας δηλητηρίασαν επί 50 χρόνια στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ότι «ο Μέγας Αλέξανδρος ανήκει στο ελληνικό έθνος»! [“Александар Македонски не е Македонец, туку Грк“!], δηλαδή «δεν ανήκει στο ‘ψευδο-μακεδονικό’ (σλαβικό) έθνος…



Λοιπόν, αυτή η κατήχηση των άρρωστων ιδεολόγων στην εξουσία της ψευδο-μακεδονίας θα οδηγήσει στην αποσυναρμολόγηση με μια αξίνα τα «Σκόπια 2014» και θα καταρρεύσουν… Εκεί θα φθάσουμε.



Πρόκειται για μια συνέχιση της ρατσιστικής δήλωσης του πρώτου προέδρου Κίρο Γκλιγκόροφ, ο οποίος είπε κάποτε το περίφημο «Είμαστε Σλάβοι που ήρθαμε στα Βαλκάνια τον έκτο αιώνα μετά Χριστό, από τα Καρπάθια όρη» και μας ταύτισε με τους Βουλγάρους, τους Σέρβους και ότι λεγόμαστε Σλαβο-Μακεδόνες επειδή εγκατασταθήκαμε στη Μακεδονία.




Αυτοί δεν θέλουν να κατανοήσουν την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου.




«Παρά αυτά που είπε ο Γκλιγκόροφ, εμείς παραμείναμε ζωντανοί (ως ψευδομακεδόνες). Και ενόσω ήταν ζωντανός δεν ζήτησε συγνώμη από το έθνος, γιατί δελεάστηκε από τις «προσωρινές διευθύνσεις» της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ότι με το όνομα FYROM θα παραμείνουμε μόνο δύο μήνες και δυστυχώς έχουμε παραμείνει μέχρι και σήμερα, επί είκοσι τρία χρόνια!




Ευτυχώς που δεν υπάρχουν αυτά στα βιβλία της ιστορίας μας για τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία ότι τάχα είμαστε «Σλάβοι της Μακεδονίας», «Σλάβοι που ήρθαμε από τα Καρπάθια και εγκατασταθήκαμε στη Μακεδονία τον 6ο αιώνα μ.Χ.»




«Στη Μακεδονία υπήρχαν ήδη αυτόχθονες Μακεδόνες. Ορισμένοι από αυτούς κατέφυγαν στις παραθαλάσσιες πόλεις και κάποιοι αποσύρθηκαν στα βουνά και αυτοί (των βουνών) διατήρησαν τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τα έθιμα και αυτοί είναι οι σημερινοί Βλάχοι της ψευδομακεδονίας. Αυτά γράφει η Ακαδημία της Ψευδομακεδονίας- MANU.




Αλλά, παρά τα όσα λένε αυτοί, εμείς οι ψευδομακεδόνες θα κερδίσουμε!
Οι ψευδομακεδόνες (Σλάβοι) είναι αρχέγονοι (ερχόμενοι) από το άπειρο! Η ψευδομακεδονία είναι διαχρονική! Αμήν! Αμήν! Αμήν!
[Македонија од исконот до бескрајот! Македонија вечна! Амин! Амин! Амин!]


*Τοντόρ Πετρόφ- Тодор ПЕТРОВ, πρόεδρος αποδήμων Σλάβων Σκοπιανών [СВЕТСКИ МАКЕДОНСКИ КОНГРЕС], διαχειριστής της ιστοσελίδας “ македонска нација”.



-- The Hellenic Information Team

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια