Στα Τάρταρα το Ηθικό του Τούρκων Καταδρομέων …Μετά & το χθεσινό Μακελειό

 



Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ έσπευσε στην Ταξιαρχία των Καταδρομέων και δήλωσε πως ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί έως εξολοθρευτεί και ο τελευταίος τρομοκράτης.


Ο Στρατηγός Ακάρ επισκέφτηκε την Ταξιαρχία Καταδρομέων που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Στρατηγός Βετζιχί Ακί»ν όπου υπηρετούσαν οι 14 Καταδρομείς που έπεσαν νεκροί ,ενώ ακόμη 6 Καταδρομείς χαροπαλεύουν, στην βομβιστική επίθεση που εξαπολύθηκε χτες κοντά στο Πανεπιστήμιο Έρτζιγιες στο Κάϊσερι και ευχήθηκε τα συλλυπητήρια του για τους νεκρούς Καταδρομείς!

Ο Στρατηγός Ακάρ μιλώντας στους Καταδρομείς υπογράμμισε ότι η διαμελιστική» τρομοκρατική οργάνωση αναφέρετε στο PKK » είχε πολλές και βαριές απώλειες στις επιχειρήσεις….Σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το Ηθικό των Τούρκων Καταδρομέων που έχει πιάσει κυριολεκτικά πάτο !

Να επισημανθεί οτι στην Ταξιαρχία των Καταδρομέων οι συλλήψεις για Συμμετοχή Αξιωματικών στο Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου έχουν αποδεκατίσει την Ταξιαρχία !

Ο Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ εκτίμησε ότι τα μέλη της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης είναι ο όρος που χρησιμοπιούν οι Τούρκοι Αξιωματούχοι για το PKK… Δεν μπορούν να νικήσουν τους στρατιώτες στο πεδίο προσπαθούν απεγνωσμένα να συνεχίσουν την παρουσία τους χρησιμοποιώντας άνανδρες μεθόδους

veteranos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια