Kι όμως! Ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

«Κατά τη διάρκεια του 2011, η Υπουργός Εξωτερικών Κλίντον πίεσε τους ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να διασώσουν το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υποστήριξε την επιβολή μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα – όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και η κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας– κάνουνοντας τους επενδυτές που κατέχουν το ελληνικό χρέος ευτυχισμένους»

Έχει ΡΕΝΤΑ η Χίλαρι όσον αφορά όλες αυτές τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα εμαιλ της και «ΜΠΡΑΒΟ» ΤΗΣ γιατί θέλουμε να τα μάθουμε ΟΛΑ τα σκάνδαλά της, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Συμφωνα με το μεγάλο κανάλι RT, το FOX News έκανε τελευταίως ρεπορτάζ για ένα εντελώς καινούριο εύρημα σχετικά με το περιεχόμενο των κλεμμένων απο την Χίλαρι Κλίντον εμαιλ απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ (εμαιλ που ΔΕΝ είχε το δικαίωμα να διοχετεύει στο σπίτι της) μέσω ενος ιδιωτικού διακομιστή, για να τα διαβάζει με την ησυχία της…

Αλλά αυτή τη φορά, αυτή η καινούρια αποκάλυψη περι των εμαιλ της κας Κλίντον απο το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, έχει να κάνει με κανένα άλλο εκτός απο την ίδια…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Ναι το ακούσατε σωστά και ΑΚΟΥΣΤΕ πως χρησιμοποίησε συγκεκριμένες πληροφορίες των εμαιλ της, που αφορά την Ελληνική κρίση, για να πλουτίσει αυτή μαζί με τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες της!

Όλη αυτή τη δουλειά για την αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών την έκανε αρχικά η Wikileaks βέβεια, αλλά ήταν κάποιοι ρεπόρτερ εκεί στο FOX News που τις αποκάλυψαν αυτές ψάχνοντας μέσα στα μεγάλα αρχεία των εμαιλ της Χϊλαρι που μας παρείχε αυτή η ειδική ομάδα χάκερ.

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ του RT:

Ξεκίνησε πριν απο 6 χρόνια η επίσημη Ελληνική κρίση. Και ΠΟΙΟΣ ήταν τότε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ???…ΜΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ και τα εμαιλ της έχουν πάρα πολλά να μας πούν για το πώς…

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΊΔΙΑ αυτήν την κρίση.
Και την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της Τσέλσι Κλίντον, κ Marc Mezvinsky (Εβραίος), δημιουργούσε, όλως «τυχαίως», ένα καλάθι υπεράκτιων κεφαλαίων αξίας $325.000.000 ενώ δούλευε για την εταιρία Eaglevale Partners με τη βοήθεια της…GOLDMAN SACHS!
Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να βάλουν στοιχήματα για το τι έμελλε γενέσθαι στην…ΕΛΛΑΔΑ.

Τα έβαζε αυτά τα στοιχήματα ο κ Marc Mezvinsky ενώ, ταυτόχρονα, μοιραζόταν η Χίλαρι σε οικεία πρόσωπα, φίλους, κ.τλ, υπο την ιδιότητά της ως Υπουργός Εξωτερικων, πολλές απόρρητες πληροφορίες, για το τι συνέβαινε τότε στην…ΕΛΛΑΔΑ, μέσω του…ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ!

Μοιράστηκε διαβαθμισμένες πληροφορίες με τη παρέα της από το Ίδρυμα Κλίντον για το τι συζητούσαν μεταξύ τους εκείνη τη στιγμή οι πραγματικοί ηγέτες της…ΕΛΛΑΔΟΣ! Μιλάμε για πληροφορίες των….ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ!

Έστειλε επίσης η Χίλαρι, πάλι μέσω του διακομιστή εμαιλ απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ, σε συνεργασία με τον σύζυγό τη Μπίλ Κλίντον, άκρως ευαίσθητες πληροφορίες για….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ την ίδια στιγμή που ο γαμπρός της έβαλε στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ με το hedge fund του (δηλ., με τα αμοιβαία κεφάλαια υψηλού κινδύνου του)

Δηλ., έστειλε, μέσω εμαιλ, στους αγαπημένους της, διαβαθμισμένες πληροφορίες που αφορούσαν το πακέτο διασώσεως που πήρε τότε η Ελλάδα ενώ, ταυτόχρονα, ο γαμπρός της έβαζε στοιχήματα πολλών εκκατομυρίων δολλαρίων για το τι θα γινόταν…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

greeknewsondemand.com

Σχόλια