Γαλλία: Κλείνουν τέσσερα τζαμιά λόγω ακραίας ισλαμικής ιδεολογίας (ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....)Στην Γαλλία τα κλείνουν στην Ελλάδα τα ανοίγουμε...
Σε απαγόρευση λειτουργίας τεσσάρων τζαμιών προχώρησαν οι γαλλικές αρχές στο Παρίσι επικαλούμενες την προώθηση ακραίας ισλαμικής ιδεολογίας.


Μάλιστα, οι γαλλικές αρχές παραμένουν σε υψηλό επίπεδου συναγερμού αντιμετώπισης τρομοκρατικών απειλών.

Την άρση της άδειας λειτουργίας των τζαμιών χαιρέτισε με δήλωσή του ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Bernard Cazeneuve ενώ στην επίσημη ανακοίνωση τόνισε: «Τα τζαμιά έκλεισαν εξαιτίας της προώθησης μίσους και βίας. Κάτω από την κάλυψη εκδηλώσεων και τελετών σε αυτά τα μέρη πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις που είχαν ως στόχο τη διάδοση ακραίων ιδεολογιών, οι οποίες είναι αντίθετες στις αξίες της γαλλικής πολιτείας και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του κοινού».


Να σημειώσουμε, τέλος, πως στη Γαλλία υπολογίζεται πως λειτουργούν 2.500 τζαμιά και χώροι λατρείας του Ισλάμ ενώ τα 120 εξ αυτών θεωρούνται ότι λειτουργούν ως χώροι συγκέντρωσης και προώθησης ακραίων ιδεών.
http://www.unpolitical.gr/2016/11/blog-post_9.html 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…