Απίστευτο ¨:Να μας εκβιάζει ο Τούρκος … Αλλά να μας «απειλεί» και ο Μουζάλας;






Στο ίδια γραμμή των Τούρκων εκβιαστών πολιτικών στέκεται και ο Υπουργός των Μεταναστών Μουζάλας …Τι λέει ο Τούρκος ή θα μας πληρώσετε ή θα σας στείλουμε κύματα λαθρομεταναστών !

Τι είπε ο Μουζάλας να υπακούσουμε στους Τούρκους ,γιατί αλλιώς κάθε βράδυ ,κάθε βράδυ θα μας στέλνουν χιλιάδες πρόσφυγες …Το να φυλάξουμε τα Σύνορά μας και να προστατέψουμε την Πατρίδα μας με κάθε μέσο παίζει Μουζάλα ή το έχετε απορρίψει ;

Το επιχείρημα που τα τελευταία 24ωρα επικαλείται η κυβέρνηση ότι αν μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα θα πέσει η συμφωνία κατέρριψε ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ένας από τους υπουργούς που το επικαλέστηκε.

Όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το επιχείρημα αυτό είναι ερμηνεία της συμφωνίας. «Η συμφωνία δεν το γράφει αυτό, προκύπτει από την ερμηνεία της συμφωνίας» είπε ο κ. Μουζάλας.

Στην πραγματικότητα το επιβάλει η Τουρκία και εμείς ΥΠΑΚΟΥΜΕ…

Σύμφωνα με τον ίδιο αν φύγουν πρόσφυγες και οι Λαθρομετανάστες από τα νησιά και πέσει η συμφωνία κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο.

Μήπως μας λένε κάτι άλλο οι Τούρκοι εκβιαστές Πολιτικοί ;

Όπως είπε ο Μουζάλας το 80% όσων έρχονται πλέον στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες (λαθρομετανάστες )ενώ παραδέχθηκε καθυστερήσεις στο θέμα της χορήγησης ασύλου καθώς πλέον το 97% όσων φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ζητούν άσυλο ενώ πριν τη συμφωνία το ποσοστό αυτό ήταν 2%.



Ο Μουζάλας μας «απείλησε» οτι κάθε βράδυ κάθε βράδυ θα έρχονται βάρκες με λαθρομετανάστες στα νησιά ….Αν πέσει η συμφωνία …Τα ίδια ακριβώς είπε και ο Τούρκος πρωθυπουργός !!!

Το να φυλάξουμε επιτέλους να Σύνορά μας δεν παίζει κύριοι της Κυβέρνησης και να μην αφήνουμε να μας απειλεί και να μας εκβιάζει ο κάθε Τούρκος… αλλά και και να μας «απειλεί» και ο κάθε άσχετος πολιτικάντης;

Τι να πεις αυτούς τους Ηγέτες μας ταιριάζουν …Αυτούς έχουμε !



veteranos.gr

Το διαβάσαμε από το: Απίστευτο ¨:Να μας εκβιάζει ο Τούρκος … Αλλά να μας «απειλεί» και ο Μουζάλας; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_4373.html#ixzz4R7MGiGse

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια