ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ



Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Σάμου ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και ντόπιους νεαρούς της περιοχής. Κατά τα επεισόδια πετάχτηκαν πέτρες αναποδογυρίστηκαν κάδοι απορριμμάτων, ενώ μπήκαν και φωτιές σε αυτούς.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας λαθρομεταμετανάστης, ενώ ένας νεαρός Σαμιώτης μεταφέρθηκε με θλαστικό τραύμα στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι νεαροί κάτοικοι της Σάμου δέχθηκαν επίθεση «από τους λαθρομετανάστες οι οποίοι κάθε βράδυ κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης πίνοντας και δημιουργώντας επεισόδια». Οι Έλληνες νεαροί τόνισαν ότι δέχθηκαν αναίτια και προκλητική επίθεση από τους λαθρομετανάστες ενώ συζητούσαν και έπαιζαν έξω από το Δημαρχείο στο Βαθύ.

Κατά τα επεισόδια πετάχτηκαν πέτρες αναποδογυρίστηκαν κάδοι απορριμμάτων, ενώ μπήκαν και φωτιές σε κάποιους από αυτούς. Μετά από δύο ώρες περίπου διαπραγματεύσεων μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομίας και την παρέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ τα πνεύματα ηρέμησαν. Επίσης, ένα πυροσβεστικό όχημα επιχείρησε στην περιοχή σβήνοντας φωτιές που είχαν ανάψει αφού λόγω των ισχυρών ανέμων υπήρχε κίνδυνος επέκτασης τους.

Υ.Γ.Σε πρόσφατη ανάρτησή μας για επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών κρούαμε τον κώδωνα του κίνδυνου, θέτοντας το εξής ερώτημα: «πότε θα αρχίσουν τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα… εκτός των hotspots, με θύματα ανύποπτους Έλληνες! ». Δυστυχώς δεν άργησε η ώρα που επιβεβαιωθήκαμε ως προς το πρώτο σκέλους του ερωτήματός μας ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούμε και στο δεύτερο και θρηνήσουμε θύματα.
Ηράκλειτος

Ηθος Ανθρώπων Δαίμων - Θεός για τον ανθρωπο δεν ειναι παρά ο χαρακτήρας του http://www.ellinikostipos.gr/index.php?content=news_details&id=19177&mode=330

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια