ΓΕΡΜΑΝΙΑ-142.500 εγκληματικές ενέργειες με δράστες μετανάστες – από βιασμούς και ληστείες σε 6 μήνες







Υπό πίεση βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ καθώς νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η πολιτική της στο
μεταναστευτικό έχει αποτύχει ακόμη και στην χώρα της αφού, μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2016, οι μετανάστες έχουν διαπράξει συνολικά 142 χιλιάδες εγκλήματα.

Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής αστυνομίας, 142.500 εγκληματικές ενέργειες με δράστες μετανάστες – από βιασμούς έως εγκλήματα με οικονομικό κίνητρο – είναι καταγεγραμμένες από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Με λίγα λόγια, 780 εγκλήματα διαπράττονται καθημερινά στη Γερμανία, μία αύξηση της τάξης του 40% από το αντίστοιχο διάστημα του 2015!
Τα στοιχεία της γερμανικής αστυνομίας στριμώχνουν στη γωνία τη Μέρκελ
Τα στοιχεία της γερμανικής αστυνομίας στριμώχνουν στη γωνία τη Μέρκελ αφού η πολιτική των ανοικτών θυρών την οποία υπερασπίζεται με θέρμη, αποδεικνύεται ανεπαρκής για την ασφάλεια των Γερμανών πολιτών.

Σε άλλη έρευνα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας της αστυνομίας, επισημαίνεται ότι, οι καταγεγραμμένοι μετανάστες που ζουν στη Γερμανία διέπραξαν το 2015 πάνω από 200 χιλιάδες εγκλήματα.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο «Gatestone», ένα διεθνές συμβούλιο στρατηγικής, η γερμανική αστυνομία εκφράζει φόβους ότι ο αριθμός των εγκλημάτων θα συνεχίσει να αυξάνεται τους επόμενους μήνες στη Γερμανία.

«Ένας από τους λόγους της τάσης αυτής είναι ότι, χιλιάδες μετανάστες έχουν εισέλθει στο γερμανικό έδαφος ως αιτούντες άσυλο ή πρόσφυγες και οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται», σχολιάζει η επίμαχη έκθεση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας της αστυνομίας.
http://www.epixirimatias.gr/2016/11/142500-6.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια