ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΛΕΥΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 111 ΕΤΩΝ !!



Χιόνια στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Γερμανία,
η Γαλλία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ρουμανία αλλά και η Ουκρανία, κάνουν τους ειδικούς να πιστεύουν πως ο ερχόμενος Δεκέμβριος δεν αποκλείεται να είναι για την Ευρώπη ο πιο λευκός των τελευταίων 111 ετών.

Ήδη πάντως στην Στοκχόλμη, οι μετεωρολόγοι χαρακτήρισαν τον φετινό Νοέμβρη ως τον πιο λευκό των τελευταίων 111 ετών, με 29 εκατοστά χιονιού να καλύπτουν πρώτη φορά μετά από 1 και βάλε αιώνα όλη την πόλη.

Ωστόσο οι ειδικοί και μέσω των μοντέλων πρόβλεψης καιρού αλλά και μέσω των όσων δείχνουν και τα προγνωστικά στοιχεία του Αμερικάνικου site πρόβλεψης καιρού Accuweather.com, κρούουν το καμπανάκι προς τους κατοίκους χωρών της κεντρικής, βόρειας αλλά και ανατολικής Ευρώπης, πως οδεύουμε προς έναν αρκετά κρύο Χειμώνα, με τον Δεκέμβρη που μας έρχεται να μας φυλάει πιθανότατα αρκετά χιόνια.

Τώρα για το αν τα χιόνια αυτά έρθουν και προς την χώρα μας;;

To Accuweather.com τις τελευταίες ώρες, προβλέπει αρκετό κρύο ακόμα και τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ωστόσο είναι ακόμα όλα μεμπτά για το αν οι κρύες και πολικές αέριες μάζες κατηφορίσουν τόσο νότια επηρεάζοντας και την χώρα μας. Η αλήθεια είναι πως τα πιο πολλά προγνωστικά στοιχεία θέλουν χιόνια μέσα στον Δεκέμβρη σε περιοχές ιδιαίτερα της βόρειας Ελλάδα, είναι όμως πολύ νωρίς για να αναφέρουμε συγκεκριμένα πόλεις και νομούς.

Πάντως στην Ευρώπη οι μετεωρολόγοι θεωρούν και δεδομένου αυτού που έγινε στην Στοκχόλμη Νοέμβρη μήνα, πως οδεύουμε ίσως και στον πιο λευκό και παγερό Δεκέμβρη των τελευταίων 111 ετών... Δεν είναι και λίγα 29 εκατοστά χιονιού για μήνα Νοέμβριο στην Στοκχόλμη...



















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/11/111.html#ixzz4Q52sPCFL

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια