Κωδικός κόκκινος συναγερμός! Κάτι μεγάλο έρχεται πριν από τις εκλογές.(video)Κωδικός κόκκινος συναγερμός! Κάτι μεγάλο έρχεται πριν από τις εκλογές.

Γράφει η Susan Duclos.

Σύμφωνα με το Washington Free Beacon,τρεις από τους επτά Αφγανούς στρατιώτες οι οποίοι εκπαιδεύονται στις ΗΠΑ, ως μέρος του διεθνή στρατιωτικής εκπαίδευσης,εξαφανίστηκαν το ίδιο σαββατοκύριακο και εξετάζονται οι σχέσεις τους με Ισλαμικές ριζοσπαστικές οργανώσεις,και αν οργανώνουν κάποια επίθεση μέσα στις ΗΠΑ.

Το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Άμυνας,έχουν επίγνωση της κατάστασης, και συνεργάζονται ενεργά για να εντοπίσουν αυτά τα άτομα.

Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να σχολιάσει αν υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με τους Αφγανούς που λείπουν.


Οπως έχει αναφέρει το ANP οι τελυταίες επιθέσεις στη Μινεσότα,τη Νέα Υόρκη και η σφαγή στο Ορλάντο έχουν σ΄χεση με τους Σύριους πρόσφυγες που ήρθαν στις ΗΠΑ.

Τα τζαμιά των Μουσουλμάνων είναι εκτός ορίων, από κυβερνητική επιτήρηση, από το 2011.


Ετσι οι Μουσουλμάνοι μπορεούν να οργανωθούν και να κάνουν τρομοκρατικά κτυπήματα.Και μετά τα τελευταία γεγγονότα με τους πυροβολισμούς,η κυβέρνηση Ομπάμα θέλει περισσότερο έλεγχο στα όπλα….δεν είναι τυχαίο.Οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να αφοπλιστούν.Αν η Χίλαρυ Κλίντον κερδίσει τις εκλογές θα κάνει πολύ περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα,από ότι έκανε ο Ομπάμα.

Αλλά οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τις εκλογές θα κερδίσει ο Τραμπ.Αν οι επόμενες δημοσκοπήσεις επιμείνουν σε αυτή την τάση και ο Ομπάμα δει ότι η Χίλαρυ θα χάσει τις εκλογές το Νοέμβριο,τότε δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες εντάσεις και τρομοκρατικά κτυπήματα ώστε να εφαρμοστεί ο στρατιωτικός νόμος και να αφοπλιστούν οι Αμερικανοί.
Θυμάστε το σύνθημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;- Τάξη από το χάος.
http://allnewspipeline.com/US_Trained_Afghan_Soldiers_Loose_In_America.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Σχόλια