ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ στα χέρια της Παπαδημητρίου που έφερε αντιδράσεις περί της «αίρεσης» των «Illuminati»!





Το σύμβολο του βραχιολιού που φορούσε στο χέρι της η Ντορέτα Παπαδημητρίου,προκάλεσε οργή σχολίων στο διαδίκτυο, κάνοντας λόγο για μασόνους και illimunati!

Πρώτος την αρχή έκανε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής. Αναρτώντας στην σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία από το Κυριακάτικο Dancing που έδειχνε την Ντορέτα και κάτι που φορούσε στο χέρι της.

«Ναι ή όχι» ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να συζητήσουν; Ήταν ή όχι το σύμβολο, η πυραμίδα με το μάτι των Illuminati; Το τι έγινε στο τοίχο του δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και πιο συχνά ακούει για την παγκοσμιοποίηση της «μυστικής αίρεσης» που φέρει το όνομα Illuminati, με πολλά γνωστά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ να ανήκουν σε αυτή. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω και πολλά, για να μην πω και τίποτα. Ας δούμε όμως μερικά από τα σχόλια μεταξύ του Νίκου Τερζή και των «φίλων» του που ξέρουν περισσότερα για αυτή την μασονιστική οργάνωση, τους Illuminati:

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το σύμβολο στα χέρια της Παπαδημητρίου:

– «Νίκο μην συγκρίνεις μια πράξη που είναι ποινικό αδίκημα με αυτη της φωτογραφίας που η μονη ιδιότητα που εχει ειναι να προκαλέσει η στην χειρότερη να περάσει subliminal messages στο ανυποψίαστο (κοιμισμενα πρόβατα) κοινό. Καλώς η κακώς έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο οπλο που λέγεται διαδύκτιο . Ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει την δική του έρευνα και να μαθει το εστι τεκτονισμός , την ιστορία του αλλα και την σημασια ,προέλευςη των συμβόλων … Επιμένω οτι η κυρία (δεν εχω ιδέα ποια ειναι και τι απαγγέλεται ) μαλλον δεν εχει ιδεα το τι φοράει παρα μονο οτι μοιάζει (η ειναι) κατι μασονικό..»

Νικος Τερζης όλοι οι ενήλικοι ξέρουν καλά και τα sύμβολα και τι κάνουν .
καμία δικαιολογία . ειδικά αυτοί που εκτίθενται δημοσίως και βλέπουν και παιδιά .

– «pw ti leme tora ra paidia…palia krivontousan san vrikolakes kai tora eleytera les kai den trexei tpt ta forane…pragmatika eleos!!! asxos ayta na ta blepoume kai na ta thimomaste giati h mera erxete pou tha gini tis trelis…»

– «Δέχεστε και μια άλλη άποψη? εχετε σκεφτεί οτι αυτός μπορεί να είναι άλλος ενας τρόπος να προκαλέσει να ασχοληθούν μαζί της? Σκεφτείτε το λιγο.. Μέχρι τωρα ξεραμε οτι για να προκαλέσεις πρέπει η να ξεβρακωθείς (εχει καταντήσει τοσο γελοίο και κοινότοπο που κανονικά δεν θα έπρεπε να μας κανει καθόλου εντύπωση) η να κάνεις καποια βαρύγδουπη δήλωση που θα απασχολήσει ενα μεσημέρι τις μεσημεριανές κοπριές εχμ εκμπομπες του σταρ κτλπ. Ομως τωρα έχουμε την μασονία που εχει γινει τρεντ, καυτο θεμα στα youtube channels , social media κτλπ.. Τι πιο εύκολο λοιπον να βάλω στο καινούργιο μου βίντεο κλιπ 3 μασωνικά σύμβολα (που τα περισσότερα αν οχι ολα έχουν αρχέγονες προελεύσεις αλλα τες πα) αλλα δυο μυστικιστικα και ασε τον κοσμάκη να σκοτώνεται για το αν ειμαι μασσώνος η οχι.. Τα views θα γράφουν και εγω θα κανω hype προσέχτε , χωρίς να εχω πει τπτ…»

Νικος Τερζης ακόμα και για να προκαλέσει , να το έκανε .
είναι ακόμα πιο ανήθικο και καταδικαστέο .

Της Σπυριδούλας Κάμπου





Τι είναι οι Ιλλουμινάτοι;

Οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι) ιδρύθηκαν την 1η Μαΐου του 1776, στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας, από τον Άνταμ Βάισχαουπτ. Ωστόσο, πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι προϋπήρχαν κατά δέκα χρόνια, έχοντας διαφορετικό όνομα. Αν δεχτούμε τις θεωρίες αυτές, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι Πεφωτισμένοι προϋπήρξαν ως Order of the Perfectibilists (Τάγμα των Τελείων), από το 1766.

Ο ιδρυτής τους είχε μορφωθεί από τους Ισουΐτες, τους οποίους κατέληξε να απεχθάνεται και να θεωρεί εχθρούς του, αν και είχε συνειδητοποιήσει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν ήταν πολύ αποδοτικές και δεν παρέλειψε να τις χρησιμοποιήσει κι ο ίδιος στην προσπάθεια εδραίωσης της οργάνωσης του. Ο Άνταμ Βάισχαουπτ ήταν καθηγητής Κοινωνικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίνγκολστατ της Βαυαρίας. Κατά γενική ομολογία ήταν άνθρωπος ηθικός, με ασυνήθιστες διανοητικές δυνατότητες και έντονα ριζοσπαστικές ιδέες. Από πολύ νωρίς είχε έρθει σε ρήξη με το εκκλησιαστικό και το πολιτικό κατεστημένο και δεν έχανε ευκαιρία να περνά τις φιλελεύθερες και ανατρεπτικές ιδέες του στους φοιτητές του, εκφράζοντας ριζοσπαστικές σκέψεις για τη φιλοσοφία, την πολιτική και τη θρησκεία.
θέλησε να δημιουργήσει τους Ιλλουμινάτους, φιλοδοξώντας να φτιάξει μια κλειστή ελιτίστικη λέσχη που να αποτελείται από φωτισμένους διανοούμενους, οι οποίοι θα μπορούσαν να αναπτύξουν από κοινού τις διάνοιες τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της διάνοιας των ανθρώπων που θα έρχονταν σε επαφή μαζί τους. Έτσι, προσπάθησε να συγκεντρώσει στις τάξεις της μυστικής του εταιρίας άτομα που θα συνδύαζαν γνώσεις και υψηλό ηθικό επίπεδο και τα οποία θα προέβαλλαν προς τα έξω έναν τρόπο ζωής που θα χαρακτηριζόταν από αρετή κι ανθρωπισμό. Από την πρώτη στιγμή, ο Βάισχαουπτ βρήκε αρωγό στην προσπάθεια ίδρυσης των Ιλλουμινάτων τον βαρόνο Άντολφ Φραντζ Φρίντριχ Λούνβιχ Φον Κνίγκε. Ο Φον Κνίγκε ήταν ήδη μυημένος στον τεκτονισμό πριν γνωρίσει τον Βάισχαουπτ κι έτρεφε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον μυστικισμό. Η συμμετοχή του στις τάξεις των Ιλλουμινάτων ήταν ίσως ο καθοριστικός παράγοντας που άνοιξε τον δρόμο για τη μύηση κι άλλων ευγενών, προσδίδοντας έτσι στους Πεφωτισμένους την απαραίτητη λαμπρότητα που θα έπρεπε να συμβαδίζει με την αυστηρή ηθική διδασκαλία τους.

http://www.newsrebel.gr/lifestyle/apoklistiko-masoniko-simvolo-sta-cheria-tis-papadimitriou-pou-efere-antidrasis-peri-tis-eresis-ton-illuminati/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια