Αποκαλυπτικό Βίντεο: Δείτε πως οι Τούρκοι βομβαρδίζουν εικονικά τα ελληνικά νησιά! Και η απάντηση που τους πρέπει από τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Μετά από ανάρτηση Τούρκου πιλότου στα social media!


Κάθε όριο ξεπερνάνε οι Τούρκοι σχεδόν καθημερινά στο Αιγαίο, με την παρακάτω ανάρτηση που θα δείτε από Τούρκο πιλότο να καταρρίπτει όλες τις θεωρίες περί...αναγκαστικής συνύπαρξης μεταξύ των δύο χωρών.


Οι "καλοί μας γείτονες" μελετούν και εφαρμόζουν (εικονικά τουλάχιστον) τα σχέδια εισβολής στην Ελλάδα, μέσω βομβαρδισμών των ελληνικών νησιών από τουρκικά μαχητικά.


Στα παρακάτω αποκαλυπτικά βίντεο που θα δείτε, καταμαρτυρείται ο τρόπος με τον οποίο τα τουρκικά μαχητικά σε καθημερινή βάση παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, έχοντας ακόμη και χάρτες με τους εικονικούς βομβαρδισμών των ελληνικών εδαφών!


Ερωτηματικά έχουν προκαλέσει ωστόσο οι διαρροές των βίντεο αυτών, ενώ δεν αποκλείεται να έγινε απλά για επικοινωνιακούς λόγους, μιας και για τους Τούρκους πιλότους οι παραβιάσεις και οι εικονικοί βομβαρδισμοί αποτελεί ρουτίνα.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=lrQWWpHaflAel.grKαι η απάντηση του The Secret Real Truth και από όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να είναι η παρακάτω ...Σχόλια