ΠΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;Ποιά μαμημένη σκοπιμότητα σας δίνει το δικαίωμα ενώ είστε ζώα να προσπαθείτε να το παίξετε άνθρωποι; Εεεε…ψιχοπονιάρηδες?

Σε εσάς μιλάω ρε που δεν έχετε την στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθείτε την έννοια του ρατσισμού !
Να.. τί σημαίνει ρατσισμός:1)Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου πακιστανός θα παρει 580.

2)Ρατσισμός είναι να πληρώνεις 25 ευρώ στα νοσοκομεία για εισαγωγή και 5 για εξέταση ενώ ο πακιστανός δωρεάν.

3)Ρατσισμός είναι να βάζει ο αλβανός το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.

4)Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.

5)Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.

6)Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι στις φυλακές.

7)Ρατσισμός είναι να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.

8)Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 1.300.000 άνεργους και 4.000.000 λαθροεποίκους.

9)Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.

10)Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!

11)Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.

12)Ρατσισμός είναι να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο.

13)Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…

14)Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

15)Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν.

Μπορείτε να βρείτε άλλα τόσα…..αν τα καλοσκευτείτε…

Κάντε μια απλή αναζήτηση σε κάποια μηχανή αναζήτησης ανάμεσα σε βίντεο που κυκλοφορούν «ρατσισμός κατά των Ελλήνων» παρατηρήστε ποιοι βγαίνουν , βρεθείτε ποιοι είναι από πίσω … πάει ο νους σας ; Δεν ξέρετε….ε?………….να πάτε να μάθετε…..ψυχοπονιάρηδες……..

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα” ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

ΠΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;

Σχόλια