Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στα ΣΥΣΣΙΤΙΑ, οι 'ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ' σε 'ΜΠΟΥΦΕ'! Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ...
Για άλλη μια φορά οι οθόνες μας γεμίζουν με εικόνες φτώχειας, ανέχειας, πείνας που θα έπρεπε να κάνουν το κομματικό μας σύστημα να ντρέπεται, αν όχι να σηκωθεί να φύγει σύσσωμο.

1500 δικαιούχοι, του προγράμματος βοήθειας που προσφέρει η ΜΚΟ Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΚΕΣΟ), δέχτηκαν την αρωγή που χρειάζονται.Μία από τις δικαιούχους μίλησε και είπε χαρακτηριστικά : “Έχω δυο παιδιά που είναι άνεργα και η σύνταξη που παίρνω είναι 600 ευρώ και δεν φθάνουν τα χρήματα για να συντηρηθούμε. Το σπίτι όπου ζούμε είναι υποθηκευμένο στην τράπεζα με δάνειο. Τα παιδιά δεν βρίσκουν δουλειά. Πριν από 2 χρόνια κάποια δουλειά έβρισκαν, τώρα αν βρουν μόνο να μοιράσουν κανένα φυλλάδιο και αυτό με δυσκολία. Μας έδωσαν ψάρια, λάδι, άλλες φορές μας δίνουν και κοτόπουλο. Έρχομαι νωρίς το πρωί για να πιάσω σειρά”.Η σακούλα που δόθηκε περιείχε λάδι, ρύζι, ζάχαρη, γάλα αλλά και νωπά ψάρια.Για τους Έλληνες συσσίτια, για τους λαθρομετανάστες ‘μπουφές’. Το νόμο κύριοι, εφαρμόστε το νόμο…http://voicenews.gr/index.php/ellada/80654-oi-ellines-sta-sissytia-oi-prosfyges-se-mpoufe-eikones-dropis.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VID: Δήμαρχος Λέσβου «Oχι μόνο να φιλοξενούμε τους πρόσφυγες αλλά να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας… με πάντρεμα πολιτισμών»

Γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν…