Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ




Αυτό που βλέπεις στο άρθρο συμβαίνει κάθε μέρα. Παιδιά, γυναίκες καθημερινά παρενοχλούνται ή βιάζονται
(η Σουηδία έχει τον τίτλο της πρωτεύουσας των βιασμών – με την έλευση όλων αυτών των τριτοκοσμικών τα ποσοστά έχουν εκτιναχθεί κατά 500%). Η δε λογοκρισία είναι τραγική.
Υπάρχει και ένα άλλο θέμα που δεν έχει σχέση με τους λαθρομετανάστες, είναι οι κοινωνικές υπηρεσίες της Σουηδίας. Επειδή έχει θεσπιστεί μπόνους για τους κοινωνικούς λειτουργούς αναλόγως με το πόσα παιδιά παίρνουν και γενικώς παίζει πολύ χρήμα, έχουν φτάσει στο σημείο να χάνονται επιμέλειες παιδιών δίχως αυτά τα παιδιά να κακοποιούνται, με προκατασκευασμένες και ψεύτικες κατηγορίες. Μπορείς για να πάρεις μια ιδέα να παρακολουθήσεις της υπόθεση του domenic johhanson ο πατέρας του παιδιού είναι φίλος, υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες υποθέσεις.


Έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να λέμε αχ τί ωραία που είναι η Σουηδία τί τέλειο κράτος μακάρι να ήμασταν και εμείς έτσι, αλλά στην πραγματικότητα οι Σουηδοί ζουν έναν εφιάλτη σε ένα απολύτως απολυταρχικό καθεστώς.
Α ξέχασα να πω ότι συνήθως στα δικαστήρια τα θύματα των βιασμών κατηγορούνται και απο πάνω ότι προκάλεσαν τον δράστη, ο δε δράστης κατά κανόνα σχεδόν αφήνεται ελεύθερος. (μιλάμε πάντα για μωαμεθανούς δράστες σε ποσοστό άνω του 90%). Αυτά με λίγα λόγια.



Diotima Maria Trimpouna

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

______________________________

http://wp.me/p1QIo0-7Cf

https://kapagriniou.wordpress.com/2016/10/10/viasmoi-souidia/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια