ΣΟΚ !!!!!!!ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΕΣ!(video)





«Είμαι Εβραίος και δεν βλέπω ναζί στην PEGIDA, παρά μόνο πατριώτες. Οι ναζί είναι oι αριστεροί!»
Επειδή η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς έχει αποφασίσει ότι όποιος αντιστέκεται στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση και στην ισλαμοποίηση της χώρας του είναι «ναζί» οι αληθινοί φασίστες αριστεροί!γεννημένοι προδότες της ίδιας της χωράς που γεννήθηκαν οποία και αν ειναι αυτη!! ….

Από "αντιδιαδήλωση" Τούρκων κατά της PEGIDA στην Κολωνία. Έχω την εντύπωση ότι πίσω είναι και η ελληνική σημαία..."Έλληνες" αριστεροί .....

Στην εκδήλωση της PEGIDA στην Φρανκφούρτη, που είχε απέναντί της μια ακόμη «αντιφασιστική» αντι-συγκέντρωση, μίλησε και ο εβραϊκής καταγωγής Rotem Avituv, ψυχολόγος. Πήρε το μεγάφωνο και είπε: «Είμαι από το Ισραήλ. Η Γερμανία είναι δική σας. Δεν υπάρχουν ναζί στην Pegida, υπάρχουν πατριώτες που αγωνίζονται για τη Γερμανία.

Είμαι ένας Εβραίος, η οικογένειά μου έζησε 700 χρόνια στη Γερμανία και μπορώ να σας πω, εγώ δεν βλέπω κανέναν ναζί. Οι Ναζί είναι οι αριστεροί! Εδώ βλέπω μόνο πατριώτες που αγαπούν αυτή τη χώρα και θέλουν να την προστατέψουν από το Ισλάμ που θέλει να καταλάβει τη Γερμανία, τις παραδόσεις σας, την πίστη σας ... αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Είμαστε Γερμανοί, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, έχουμε μια όμορφη χώρα».. στο τέλος φωνάζει: «Antifa, f..k you!»...

Σας θυμίζει κατι όχι ε; φυσικά αφου εδώ το μόνο που κάνουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ ειναι να λένε για ναζι Γερμανούς (Την Χ.Α ΤΗΝ ΕΒΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΑΝ.) και ΜΕΡΚΕΛ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! οπως έχουμε πει πολλές φόρες εδώ βλέπε εδώ, και εδώ !στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, σε όλη την Ευρώπη οποιος πάει κόντρα ειναι ναζι!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! στην Ελλάδα πήραν την εξουσία ήδη! ετοιμαστείτε !!! Θα δείτε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ! ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ 1/2015... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ!

μόλις πάρουν την εξουσία σε όλη την Ευρώπη έχετε τελειώσει χωρίς καν το το καταλάβετε ! τέρμα τα σύνορα ! οι τελευταίες εκλογές ήταν αυτές! να δούμε μετα τι θα λένε τα πρόβατα ! που διαβάζουν έγκυρες πήγες αποβλάκωσης και τσιράκια αυτών (κατι δηθεν πατριώτες, που μαζεύουν κοπάδια! ένας έχει κάνει και κάνει και πόλεμο σε μας )! ΧΑΡΕΊΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ Γεώργιος Γκιόλβας: Ευτυχώς... που δεν θα ζήσω αυτά που θα γίνουν το 2018!!!, γιατι έρχεται μεγάλη Καταιγίδα! και ακομα θα κοιμάστε τον ύπνο του δίκαιου! ήδη σουτάρουν σιγά σιγά αυτούς που δεν έχουν ανάγκη τώρα πια , τα σχεδία τα βλέπουν εδώ και καιρό λίγοι! ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ! ΣΥΡΙΖΑ! ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ Η ΕΛΙΤ!ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ? ΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΑΝ? ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΩΤΗΡΑ? ΕΨΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/02/pragmatikoi-nazi.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια